Hier Pc Monitör Yükseltici, Monitör Altlığı, Monitör Standı, Ekran Yükseltici, Ekran Altlığı, Ekran

Ürün Bilgileri

Hier Pc Monitör Yükseltici, Monitör Altlığı, Monitör Standı, Ekran Yükseltici, Ekran Altlığı, Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Trendmilyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ahşap Monitör Altlığı - Doğal ve Şık Tasarım! Monitörünüzü daha düzenli ve estetik bir şekilde düzenlemek ister misiniz? O zaman doğru yerdesiniz! Ahşap monitör altlığımız, hem fonksiyonel hem de zarif bir şekilde çalışma ortamınızı düzenlemenize yardımcı olacak. Ofisinizde veya evinizdeki çalışma alanlarınızda şıklık ve düzen arıyorsanız, bu ahşap monitör altlığı sizin için ideal bir seçim olacaktır. Hem profesyonel bir iş ortamı yaratmak hem de ergonomik faydalar elde etmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenek. Ürünümüz 1. sınıf Finlandıya çam ağacından yapılmıştır. Monitörünüzü ideal göz seviyesine getirerek boyun ve sırt ağrılarını azaltmaya yardımcı olur. Uzun saatler boyunca bilgisayar başında çalışanlar için mükemmel bir çözümdür. Alt bölmedeki gizli alan sayesinde kişisel eşyalarınızı ve masaüstü gereçlerinizi göz önünden kaldırabilirsiniz. Monitör Standının Ebatı: Boy: 22 cm - En: 40 cm - Yükseklik: 11 cm Ürün üzerindeki objeler görsel amaçlı kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver