Hhs Dermaplus Doğal Saf At Kestanesi Jel Kremi 500 Ml

170 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,92 TL

Ürün Bilgileri

Hhs Dermaplus Doğal Saf At Kestanesi Jel Kremi 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORA ITRİYAT Satıcı Ünvanı: MERVE ÇELİKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3013707225000001 Vergi Kimlik Numarası: 2410501991
    Bu ürün DORA ITRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HHS DERMAPLUS AT KESTANESİ JEL 500 ML Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel Miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü: Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML İzin Belge: Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML ürünü HHS Sağlık Ürünleri Tur. İnş. Teks. ve Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından üretilmiştir. Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML İçindekiler: Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML ürünü içerisinde
  • Aqua, alcohol, L-menthol, camphor, mentha piperita oil, aesculus hippocastanum extract, simmondsia chinensis seed oil, macadamia ternifola seed oil, triticum vulgare germ oil, prunus amygdalus dulcis oil, phenoxyethanol, 3-propane-1, 2-diol, carbomer, triethanolamine, allontoin, panthenol, tocopherol, C174260 bulunmaktadır. Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Kullanımı: Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML kullanılışı
  • tüm cilt yüzeyinde istenilen bölgeye friksiyon yapılarak uygulanır. Günde 3 defa kullanılması tavsiye edilir. İçeriğinde bulunan at kestanesi özü, bitkisel karışımlar ve menthol sayesinde cildin rahatlamasına yardımcı olur. Masaj jeli olarak, haricen kullanılır. Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Yan Etkileri: Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir. Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Muhafaza ve Uyarı: Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel Ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak oda sıcaklığında direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
  • Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz.
  • Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız!
  • Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML ürününü göz temasından sakının, temas halinde bol su ile yıkayınız. İçeriğinde bulunan herhangi bir maddeye duyarlılığı olan kişilerce kullanılmamalıdır.
  • Hhs Dermaplus At Kestanesi Jel 500 ML Ürünü Açıklaması: HHS DERMAPLUS AT KESTANESİ JEL

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver