HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MKM Teknoloji Market Satıcı Ünvanı: ABDULLAH BİLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1730010817
    Bu ürün MKM Teknoloji Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jchf-68 S 3 In 1 Mobile Oyun Setioyun Oynarken Profesyonel Bir Deneyim
  • Oyun Oynarken Şarj Desteği
  • Üstün Nişancılık Ve Hassasiyet Için Klavye Mouse Bağlantısını Kurun Ve Tadını Çıkartın
  • Güçlü Adaptasyon , Doğrudan Usb Üzerinden Pc Veya Dizüstü Bilgisayara Bağlayabilirsiniz
  • Oyun Ihtiyacını Karşılamak Için Optimize Edilmiş Klavye Düzeni
  • Uzun Ömür Ve Iyi Aşınma Direnci
  • Bu Ürün Beeraptor Marka Garanti?si? Mevcuttur.
  • A++ Kalite Yurtdışından İthal Edilmiş Üründür. Kendi Uygulamasında Çalışmaz Ama Diğer Özellikleri Birebir Aynıdır. 1 Yıl İthalatçı Firma Garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HERSEY TAHTAKALEDEN VA019 PUBG Oyun Klavye Mouse Seti

Mouse setleri, oyun severlerin ilgiyle araştırdığı ürünler arasında yer alır. Hersey Tahtakaleden Pubg oyun klavye mouse seti, bilgisayar başında ihtiyaç duyduğunuz tüm aksesuarları bir arada alabilmenizi sağlar. Cep telefonuyla oyun oynarken hamle yapmanızı kolaylaştıran fonksiyonel ve konforlu bir üründür. Oyun sırasında daha başarılı olmanızı ve rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlar. Oyuncu klavye ve mouse setleri ergonomik tasarımı ve hassas kullanımıyla öne çıkar. Hersey Tahtakaleden siyah Pubg oyun klavye mouse seti, hafif ve kullanışlı bir üründür. Portatif yapısıyla her yere taşınabilen aksesuarları ister tatilde isterseniz de dışarıda arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için kullanabilirsiniz. Oyunlarda tüm ihtiyaçlara cevap vermesi amacıyla tasarlanan bu ürünler, ekstra bir kuruluma gerek kalmadan hemen kullanılabilir.

  • 7 tuşlu mouse
  • 35 tuşlu minimal klavye
  • 1000-6800 aralığında 7 farklı DPI seçimi

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Setinin Sağlamlığı

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Setinin Sağlamlığı

Hersey Tahtakaleden siyah Pubg oyun klavye mouse seti, üretildiği malzemeler sayesinde oldukça dayanıklıdır. Setin içindeki her bir aksesuar, sağlam plastik materyalden tasarlanır. Klavye ve mouse tuşları, aşınma önleyici yüzey tasarımıyla ilgi çeker. Böylece seti uzun süre güvenle kullanma şansınız olur. Mouse, 5 milyon tıklama ömrüne sahiptir. Sadece 165 gram ağırlığa sahip mouse, özgürce hareket ettirilebilir. Sol elle kullanıma uygun olarak üretilen klavye ise mükemmel dokunma hissinin yaşanması için özel tuş tasarımına sahiptir. Ergonomik tasarımıyla bilek yorgunluğunu önleyen klavye, oldukça kullanışlıdır. Bu aksesuarları direkt olarak bilgisayarınıza bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Pubg oyun klavye mouse seti sayesinde daha iyi hamleler yapma imkânınız olur. Oyunlarda bir adım önde olmanızı sağlayan set, saatler boyunca kullanılsa da bilek ve kol ağrılarının önüne geçer.

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Seti Portatif mi?

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Seti Portatif mi?

Pubg oyun konsolu seti klavye mouse telefon tutucu USB aparatlı, hafif ve kullanışlı yapısıyla oldukça portatif tasarıma sahiptir. Her yere taşınabilen set, ev dışında da arkadaşlarınızla oyun heyecanını ikiye katlamanızı sağlar. Üç farklı parçadan oluşan set, oldukça kullanışlıdır. Setin içindeki tüm parçalar, birbirine entegre olarak verimli şekilde çalışır. Telefon tutucunun bağlantısı USB aparatıyla kolayca yapılabilir. Klavye; masaüstü, dizüstü ve tabletlerle birlikte kullanılabilir. Oyuna özel tuş takımına sahip klavye, verimi ve konforu artırır. Mouse özellikleri arasında öne çıkan ise farklı DPI seçimleri yapabilme imkânıdır. Tüm parçalar, oyunların gerektirdiği şekilde kullanılabilecek avantajlar sağlar. Hersey Tahtakaleden siyah Pubg oyun klavye mouse seti yorumları, kullanıcıların tecrübelerinden haberdar olmak için oldukça faydalıdır. Siz de oyunlarda daha hızlı ve başarılı olmak için bu seti tercih edebilirsiniz.

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Seti Garantili mi?

HERSEY TAHTAKALEDEN Pubg Oyun Klavye Mouse Seti Garantili mi?

Hersey Tahtakaleden Pubg oyun klavye mouse seti, ithalatçı garantili olarak satışa sunulur. Garanti kapsamında yaşadığınız sıkıntılarda firmayla bağlantıya geçerek teknik destek talebinde bulunmanız mümkündür. Aksesuar seti, tasarımı ve üretiminde kullanılan malzeme özellikleriyle uzun süre ilk günkü kalitesi ve performansıyla kullanılabilir. Kesintisiz oyun keyfi için gereken aksesuarların hepsini barındıran işlevsel bir settir. Söz konusu set, kompakt ve ergonomik dizaynıyla öne çıkar. Cep telefonunda oyun oynamaktan zevk alanların kullanımına uygundur. Hersey Tahtakaleden siyah Pubg oyun klavye mouse seti, renkli görüntüsü ve ekstra ateş etme tuşuyla kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılar. Ürün, 1.5 m kablo uzunluğuyla aksesuar parçalarının rahat kullanılmasını sağlar. Mouse, klavye ve telefon tutucu, birlikte ve uyumlu çalışarak oyun severlerin beğenisini kazanır. Siz de sevdiğiniz içeriklerde heyecanı ikiye katlamak için Hersey Tahtakaleden Pubg oyun klavye mouse setini Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.