Hero Baby Sütlaç 120 gr Kavanoz Maması

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hero Baby Sütlaç 120 gr Kavanoz Maması

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hero Baby kavanoz mamaları Türkiye’ nin bereketli topraklarında DOĞAL TARIM ile yetiştirilen meyve ve sebzelerle üretilir.
  • Bizim için doğal tarım
  • bebek beslenmesine uygun kalitede meyve ve sebze yetiştirilebilecek endüstriden, yollardan ve şehir merkezlerinden uzak bereketli toprakların seçilmesiyle başlar. Sadece dalında olgunlaşan, toprak ve güneşle beslenip besin değerleri zenginleşen meyveler dalından toplanır.
  • Hasat öncesi ve hasat sonrası 530’dan fazla tarım ilacı kalıntısı testi ile bebeklerimiz için sadece güvenli ve uygun olduğu tespit edilen meyve ve sebzeler, pürelerde kullanılır.
  • · Hızlı bir büyüme dönemi geçiren bebeğinizin beslenme ihtiyaçları yetişkinlerden oldukça farklıdır.
  • · Hero Baby Sütlaç kavanoz mamasını 6. aydan itibaren bebeğinize doktorunuza da danışıp tatlı seçenekleri olarak güvenle yedirebilirsiniz.
  • · Koruyucu katkı maddesi, renklendirici ve zirai tarım ilacı kalıntısı içermez.
  • · Glüten içermez.
  • · Hava almayacak şekilde vakum altında kapatıldığından son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur.
Geri Bildirim Ver

Hero Baby 120 G Sütlaç Kavanoz Maması

Bebekler ve küçük çocuklar için özel olarak geliştirilmiş yiyecekler, hem besleyici hem de lezzetli olmalıdır. Bu sayede bebekler, mamalarını afiyetle yerken vücutlarının ihtiyacı olan gıdaları maddelerini ve mineralleri alabilirler. Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması, bu gereklilikleri en iyi şekilde karşılayan bir üründür. Kaynağını geleneksel tatlımız sütlaçtan alan lezzetiyle bebek ve çocukların damak tadına hitap ederken başta kalsiyum olmak üzere ihtiyaç duydukları birçok maddeyi almalarına da yardımcı olur. Sağlıklı içeriğiyle de dikkat çeken Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması, yavrularınıza gönül rahatlığıyla verebileceğiniz bir ek gıdadır.

  • 6 ay ve üzeri bebekler için uygundur
  • Koruyucu, renklendirici ve gluten içermez
  • 120 gramdır

Hero Baby Kavanoz Sütlaç Gluten İçerir mi?

Hero Baby Kavanoz Sütlaç Gluten İçerir mi?

Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması, gluten içermez. Bunun yanında genel olarak da son derece sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Türkiye’de doğal tarım yöntemleri ile yetiştirilen sebze ve meyveler kullanılarak üretilir. Üretimde kullanılan bu hammaddeler, tarım ilacı kalıntısı içerip içermediğine dair hasat öncesinde ve sonrasında 530’dan fazla teste tabi tutulur. Hammaddelerinin yetiştirilmesinden itibaren tüm üretim aşamaları, güvenlik önlemleri altında, kontrollü olarak gerçekleştirilir. Dolayısıyla sağlığa yönelik olası endişelerinizi ortadan kaldırır. Ek olarak formülünde hiçbir katkı maddesi veya renklendirici bulunmaz. Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması, cam bir kavanoz içinde satışa sunulmuştur. 100 gramı; 108 kcal enerji, 2,4 g yağ, 18,9 g karbonhidrat, 2,6 g protein, 0,07 g tuz içerir. Aynı miktarında 64,5 mg kalsiyum bulunur.

Hero Baby Kavanoz Sütlaç Kaçıncı Aydan İtibaren Yenilir?

Hero Baby Kavanoz Sütlaç Kaçıncı Aydan İtibaren Yenilir?

Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması, öncesinde doktorunuza danışmanız suretiyle bebeklere 6 aydan itibaren verilebilir. Bebekler bu dönemde, hızlı bir büyüme evresi içine girer. Buna bağlı olarak besin ihtiyaçları da yetişkinlerden farklılaşır. Bu mamanın içeriği, başta yoğun kalsiyum miktarı olmak üzere bebeklerin bedensel ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak şekilde geliştirilmiştir. İçeriğinin yanında lezzeti de 6 ay üzeri bebek ve çocukların damak zevki göz önünde bulundurularak düzenlenmiştir. Lezzetli ve sağlıklı bir tatlı alternatifi olarak değerlendirilebilir. Buradan hareketle bu mamanın hem gelişimi destekleyici hem de çocukların keyifle tüketeceği bir ek gıda olduğu söyleyebilir. Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması yorum başlığı altındaki paylaşımların da ürünün bu pozitif özelliklerinin altını çizdiği görülmektedir.

Hero Baby Kavanoz Sütlaç Nasıl Saklanmalıdır?

Hero Baby Kavanoz Sütlaç Nasıl Saklanmalıdır?

Doğrudan çocuklar için geliştirilmiş ve üretilmiş gıda ürünlerinin saklama koşullarına her zaman dikkat etmek, bu konuda yapılan önerilere uymak gerekir. Aksi hâlde istenmeyen sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması, kapağı açılmadan önce serin ve kuru ortamlarda muhafaza edilmelidir. Güneş ışığı ile temas etmesi engellenmelidir. Üretimi esnasında ilk günkü tazeliğini korumasını sağlayan vakum tekniği kullanılır ve böylece hava alması önlenir. Kullanılan bu yöntemler sayesinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve besin değerlerini muhafaza eder. Cam bir kavanozun içinde gelmesi de ürünün sağlıklı yapısını destekler. Kapağı açıldıktan sonra ise mutlaka buzdolabında saklanmalıdır ve 24 saat içinde tüketilmelidir. 24 saatten uzun bir süre boyunca buzdolabında korunsa dahi yenilmemesi gerekir. Başta uygun fiyat olmak üzere kullanıcılarına pek çok avantaj sağlayan Trendyol, Hero Baby Sütlaç 120 gr kavanoz maması almak için de en doğru adreslerin başında gelir. Trendyol üzerinden bu ürünü satın alıp güvenle çocuk ve bebeklerinize yedirebilirsiniz.