Hermes Elixir Des Merveilles Edp 100 Ml Kadın Parfüm 3346131796953

6.499 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.511,50 TL

Ürün Bilgileri

Hermes Elixir Des Merveilles Edp 100 Ml Kadın Parfüm 3346131796953

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElitBu Satıcı Ünvanı: FATREM E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385202344200001 Vergi Kimlik Numarası: 3852023442
    Bu ürün ElitBu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyülü, ışıltılı ve sıcak bir parfüm olan Hermes Eau Des Merveilles, benzoin, suave ve vanilya ile akamber uyumuyla harmanlanmış odunlar arasında bir koku. Yabani portakal ağaçlarının tazeliğinde muhteşem bir yürüyüş sunan koku, 2004'ten beri Hermès'in harikalarına kapı açan bir anahtar olmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Elixir Des Merveilles Edp Kadın Parfüm'ün Eşsiz Kokusu

Parfüm hem kadınların hem de erkeklerin yoğun ilgi gösterdikleri kozmetik ürünlerin başında gelmektedir. Kullanılan parfüm kişinin imzası niteliğini barındırması nedeniyle koku seçimi son derece önemlidir. Seçilen parfümün sizi yansıtması ve stilinizi tamamlaması parfümün karakteristiğiyle ilgilidir. Giydiğiniz kıyafet, içinde bulunduğunuz mevsim, gece mi yoksa gündüz mü kullanacağınız gibi değişkenler parfüm seçimini belirleyen kriterler arasındadır. Kimileri tek bir parfümü yıllarca kullanırken, kimileri ise gece ayrı gündüz ayrı parfüm kullanmayı tercih etmektedir. Hermes Elixir Merveilles Edp parfüm ise tüm bu kriterler göz önünde bulundurularak her mevsime, geceye ve gündüze ayak uydurabilen bir parfüm olarak geliştirilmiştir. Bu parfüm Hermes’in en sevilen parfümleri arasında yerini almıştır. Hermes Elixir Des Merveilles edp 100 ml kullanıcı yorumlarından da görülebileceği gibi imza parfümü olarak kullanan pek çok kullanıcı mevcuttur. İçinde barındırdığı notalar sayesinde teninizde uzun süre kalır.

  • Enfes Notalar
  • Büyüleyici Koku
  • Stilinizin İmzası

Hermes Elixir Des Merveilles Kadın Parfüm – Enfes Notalar

Hermes Elixir Des Merveilles Edp 100 Ml Kadın Parfüm – Enfes Notalar

Hermes Elixir Des Merveilles Edp Parfüm Ralp Schwieger ve Nathalie Feisthauer tarafından yaratılmıştır. İçeriğindeki zengin formül sayesinde uzun süre kalıcıdır. Üst notalarda; Peru balsamı, vanilya, amber, sandal ağacı, kakule; orta notalarda; paçuli, reçine, karamel, meşe ağacı, tütsü; alt notalarda; sedir ağacı, portakal, tonka fasulyesi esanslarını içermektedir. Parfümü üzerinizde taşıdığınız sürece portakal kabuğunun tuzlu karamel ile olan etkileyici kokusuna şahitlik edeceksiniz. Gün boyu üzerinizden çıkmaz ve bulunduğunuz ortamda kokunuzun rahatsız etmeyecek bir biçimde yumuşak bir şekilde yayılmasını sağlar. Kalıcılığı ve fark edilirliği ile zevkli bir seçimdir. 100 ml’lik yapısıyla uzun bir süre boyunca kullanabilir, imza parfümünüz haline getirebilirsiniz. Oldukça kalıcı olan bu parfümle beraber girdiğiniz her ortamda fark edilecek, kokunuzun etkisiyle ortamın havasını değiştirecek ve tüm bakışları üzerinizde hissedeceksiniz.

Hermes Elixir Des Merveilles Edp 100 ml – Büyüleyici Koku

Hermes Elixir Des Merveilles Edp 100 Ml Kadın Parfüm – Büyüleyici Koku

Hermes’in modern kadının büyüleyici kokusu olarak tasvir ettiği parfümün şişesi de son derece şık ve yalın bir tasarıma sahiptir. Büyüteçleri andıran yuvarlak şişesinin üzerinde yer alan yıldızlar ile kendine özgü bir dizaynı vardır. Adeta içinde barındırdığı enfes portakal kokusuyla sizi sihirli bir dünyaya davet etmektedir. Hermes markasının ikonik rengi olan portakal rengi ile içeriğindeki notalara gönderme yapılarak tasarlanmıştır. Esmer amber karışımıyla odunsu kokuların sıcak dünyasına sizi taşır. Yoğun kokulardan uzak durmayı seçen ve iç açıcı kokulardan hoşlanan kadınların oldukça dikkatini çekecektir. Her mevsim başka parfüm kullanmayı tercih edenlerin ve özellikle bahar aylarında ferah bir koku arayışında olan kadınların imzası haline gelecektir. Şıklığınızın ve stilinizin tamamlayıcısı haline gelecektir. %100 orijinal olan Hermes Elixir Des Merveilles parfüm vazgeçilmeziniz olacaktır.

Elixir Des Merveilles Edp Kadın Parfüm – Stilinizin İmzası

Hermes Elixir Des Merveilles Edp Kadın Parfüm – Stilinizin İmzası

Hermes Elixir Des Merveiller parfüm harikalığı, doyumsuzluğu taşıyan bir karışım olarak tasarlanmıştır. İçeriğinde bulunan çikolata kaplı şekerli portakal kabuğu, akamber uyumuyla harmanlanmıştır. Odunsu kokular, iç ısıtan reçineler ve balsamlar cömertliğini vurgulamaktadır. 2004 yılından beri üretimde bulunan Herkes Elixir parfüm, birçok kadının stilini tamamlayan imza bir koku haline gelmiştir. EDP yapısıyla uzun süre kalıcılık vaat eder. Kokunuzu gün içerisinde tazeleyerek kalıcılığını daha da artırabilirsiniz. Parfümü cildinize kokusuz bir nemlendirici uyguladıktan sonra kullanmanız kokunun uzun süre boyunca üstünüzde kalmasına yardımcı olacaktır. Özellikle el bileklerinizde, kulak arkanızda, dirsek içlerinizde, dizlerinizin arkasında ve ayak bileklerinizde nabızdan dolayı vücut ısınız yüksektir. Parfümü bu bölgelere uygulayarak kalıcılığını yükseltmeniz mümkündür. Hermes Elixir Des Merveilles parfümü saç fırçanıza sıkıp saçlarınızı bu tarakla tarayarak parfümün tüm bedeninize yayılmasını sağlayabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.