Herby No Stress Tea Rahatlatıcı Pasifloralı Bitki Çayı 2'li Paket

170,62 TL
(85,31 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herby No Stress Tea Rahatlatıcı Pasifloralı Bitki Çayı 2'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Herby Shop Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün Herby Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • No Stress Tea Rahatlatıcı Pasifloralı Bitki Çayı 2'li Paket
Geri Bildirim Ver

Herby SET.HRBY.16 No Stress Rahatlatıcı Passifloralı Bitki Çayı

Herby No Stress Tea rahatlatıcı pasiflora 2’li paket bitki çayı, kullanışlı bir üründür. Çay, gün içindeki stresten uzaklaşmanıza yardımcı olan bileşenler ihtiva eder. İsminden de anlaşılacağı üzere bahsi geçen bitkisel çay rahatlatıcı etkiye sahiptir. Pasifloralı bitki çayı, kısa sürede hazırlanır. Bu sayede stresli olduğunuz ya da rahatlamak istediğiniz zamanlarda kısa sürede kullanılabilir. Tarafınıza 2 paket gönderilecek olan ürünlerin her birinde 20 adet çay bulunur. Ürün, etkili olması için gerekli olan bitkilerden özenle seçilerek hazırlanır. Bilimsel çalışmalarla bir araya getirilip paketlenen çay, bitkilerin bilgeliğinden yararlanıp fayda verirken bir yandan da lezzetini üst seviyede korur. Herby No Stress Tea ürününün özelliklerinden bazılarıysa şunlardır;

  • Amacı: Rahatlatıcı Bitki Çayı
  • Ürün Adeti: 2 Paket (40 Adet)
  • İçerik: Passiflora

Herby No Stress Tea Passifloralı Bitki Çayının Özellikleri Nelerdir?

Herby No Stress Tea Passifloralı Bitki Çayının Özellikleri Nelerdir?

Herby No Stress Tea 2’li paket sakinleştirici etkili bitki çayı, kullanan kişilere rahatlama hissi verir. Ürün, içeriği sayesinde stresli süreçlerden kolaylıkla geçmene imkân tanır. Toplamda 40 adet poşet çayı gebe ve emziren anneler kullanmak istediğinde içeriği doktoruna danışabilirsiniz. Çayın içinde pasifloranın yanı sıra birçok bitki bulunur. Bahsi geçen bitkiler arasında sarı kantaron, kedi otu, lavanta ve papatya mevcuttur. Çayın içinde bulunan bu bitkiler de rahatlamanıza destek olmak için bir araya getirildiğinde keyifle kullanabilirsiniz. Bununla birlikte ürünün içinde rahat içmenizi sağlayan elma ve vanilya da vardır. Herby No Stress Tea 2’li paket bitki çayının kolay içimi ve lezzeti sayesinde ihtiyaç hâlinde tercih edebilirsiniz.

Herby No Stress Tea Rahatlatıcı Bitki Çayının Kullanımı Nasıldır?

Herby No Stress Tea rahatlatıcı pasiflora 2’li paket bitki çayı, kolay kullanım imkânı sunar. Paketin içindeki poşet çaylardan birini fincana koyup üzerine sıcak su eklemeniz yeterli olur. Çayın üzerine koyacağınız sıcak suyun 90 ila 100 derece arasında olmasına dikkat etmelisiniz. Talimatlara uygun demleme işlemi yaptığınızda çok daha etkili sonuç alırsınız. Poşet çayın üzerine sıcak suyu da koyduktan sonra ortalama 3 ya da 4 dakika bekleyip çayınızı afiyetle yudumlayabilirsiniz. Çay, vanilya ve elmanın verdiği mis gibi koku sayesinde keyifle tüketilir. Paketin içindeki çay poşetleri, abaka ağacı liflerinden yapılır. Üretilen çayların poşetleri yüksek teknoloji sayesinde el değmeden yapıldığı için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bununla birlikte poşetler, teknolojik üretime sahip olduğundan dolayı her birinin içinde doğru karışım bulunur.

Herby No Stress Tea Rahatlatıcı Passifloralı Bitki Çayı Faydalı mıdır?

Herby No Stress Tea rahatlatıcı pasiflora 2’li paket bitki çayı son derece faydalı bir üründür. Çayı içtiğinizde ürünün içinde bulunan bileşenler sayesinde kısa sürede sakinleşme ve rahatlama isteği hissedersiniz. Bu sayede gün içindeki yoğunluğunuzu da kontrol edebilirsiniz. Herby No Stress Tea rahatlatıcı pasifloralı 2’li paket bitki çayı fiyatı son derece uygun olduğu için rahatlıkla sipariş edebilirsiniz. Bahsi geçen ürün, 2 paket şeklinde gönderileceğinden dolayı çok daha ekonomik bir meblağ sunar. ürünü sizden önce satın almış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorsanız Herby No Stress Tea rahatlatıcı pasifloralı 2’li paket bitki çayı yorumlarına göz atabilirsiniz. Passiflora ve bitkisel karışım içeren bu benzersiz ürünü rahatlamak ve günün stresini atmak için kullanabilirsiniz. Yüksek teknoloji ve bilimsel çalışmalarla üretilen Herby No Stress Tea rahatlatıcı pasifloralı 2’li paket bitki çayını platformdan kısa sürede sipariş edebilirsiniz.