Herby Fit Tea Elma Sirkeli Ananaslı Diyete Destek Form Bitki Çayı 2'li Paket

175,90 TL
(87,95 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
173,90 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herby Fit Tea Elma Sirkeli Ananaslı Diyete Destek Form Bitki Çayı 2'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Herby Shop Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün Herby Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set içerisinde 2 paket Fit Tea bulunmaktadır
  • Fit Tea: Elma Sirkeli ve Ananaslı diyete destek bitki çayı
  • Elma sirkesini çaya ekleyerek sağlık ve formda hayatın en büyük destekçisi Herby Fit Tea’yi sunmaktan gurur duyuyoruz. Yeşil çay, mate, biberiye ve daha birçok özel bitkinin desteği seninle. Çayı eşsiz bir deneyime dönüştürmek için ananasın mükemmel koku ve lezzeti de emrinde.
  • İçindekiler: Elma sirkesi, ananas suyu, yeşil çay, mate, biberiye, zencefil, limon kabuğu, limon otu, rezene, meyan kökü, elma, ananas aroması bulunmaktadır.
  • Hazırlanışı: Bir poşet Herby Çayı bir fincana koyunuz. Üzerine 90-100 derece su ekleyiniz. En az 3-4 dakika demlendikten sonra poşeti fincandan çıkarınız ve çayınızı afiyetle içiniz...
Geri Bildirim Ver

Herby Fit Tea 2'li Paket

Çay halihazırda çok fazla tüketilen içeceklerden biridir. Genellikte Türk toplumunda siyah çayın tüketiminin fazla olması yaygın olarak bilinmektedir. Ancak son yılın yükselen trendleri arasında farklı amaçlar için içilen bitki çayları da oldukça popülarite kazanmıştır. Bunlardan en bilindik olanlarından biri kilo vermek, yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırmak amacıyla tüketilen bitki çaylarıdır. Bu amaçla öne çıkan bitki çayları arasında Herby fit tea çeşitli aromalarıyla birlikte ön plana çıkar.

 
  • Elma sirkesi ve ananas aromalı
  • 20 adet poşet çay
  • Diyete destek amaçlı

Herby Fit Tea Özellikleri ve İçeriği

Herby Fit Tea Özellikleri ve İçeriği

Son zamanlarda özellikle diyete destek amacıyla üretilen bitki çayları sevenleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kilo vermeyi, yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırarak diyete destek olduğu bilinen Herby Fit tea elma sirkeli ananaslı çayları karışık aromalarıyla sevenlerine tat konusunda da bir lezzet sunmayı amaçlar. İçerisinde biberiyeden zencefile limon kabuğundan rezeneye kadar pek çok bitki ve baharatı içeren bu bitki çayı bir paketinin içerisinde 20 adet süzme poşet çayla kullanıcılarının karşısına çıkar. Detoks çayı olarak da bilinen bu çaylar vücuttan ödemi atmaya yardımcı olarak toksinleri vücuttan uzaklaştırır. Arındırıcı özelliğe sahip olmasıyla bilinen bu çayın tüketenlerini rahatlattığı belirtilmektedir. Ürün içeriğinde 2 paket olarak sunulması sebebiyle fiyat performans ürünü olmayı hedeflemektedir. Çeşitli aromalarıyla lezzet şöleni sunarken bir yandan da diyete destek olarak yardımcı olur. Yine de hamile veya emziren kadınların kullanımdan önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir.

 

Herby Fit Tea Kullanımı

Herby Fit Tea Kullanımı

Diyete destek formda üretilen çayların kullanımı ekstra hassasiyet gerektiren bir durum olabilir. Bitki çayları sağlığa faydaları ile bilinse de kullanımda aşırıya kaçmak bu çayların yararlarından çok zararlarına sebebiyet verebilir. Bu sebeple 2 hafta günlük ve düzenli kullanımdan sonra 1 haftalık bir ara verilmesi tavsiye edilir. Herby Fit Tea bitki çayı 2’li paket hazırlanışı konusunda kullanıcılarına oldukça kolaylık sağlar. İçerisindeki çaylar süzme poşetleri içerisinde olması sebebiyle bir süzme poşeti bir fincana koyduktan sonra üzerine sıcak suyu ekleyerek en az 3 - 4 dakika demlenmesine izin vermelisiniz. Daha sonrasında fincanınızın içerisinde süzme poşet çayı çıkardıktan sonra çayınızı afiyetle içebilirsiniz. Kullanımında bir diğer dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de içilmesi gereken zamanlardır. Herby Fit Tea bitki çaylarını sabah ve akşam yemeklerden önce birer fincan şeklinde tüketmeniz günlük ödem atmanıza oldukça katkı sağlayacaktır. Pratik bir şekilde hazırlanan bitki çaylarını günlük olarak tüketebilirsiniz.

 

Herby Fit Tea Fiyatı ve Yorumları

Herby Fit Tea Fiyatı ve Yorumları

Herby Fit Tea bitki çayı 2’li paket fiyatı hem içerisinde 20 adet süzme poşetten oluşması hem de 2 paket şeklinde satılması sebebiyle buna uygun olarak hesaplanmıştır. Evde bitki çayı hazırlamak oldukça zahmetli bir iş olabilmektedir. Tek tek bitkileri karıştırarak hazırlamaya çalışmak vakit kaybı olabilir. Özellikle günlük hayatta acelesi olan insanlar için süzme poşet halinde satılan ve diyete destek olan bu bitki çayları oldukça kullanışlı olabilmektedir. Hazırlanışı da oldukça kısa süren bu çayları demledikten sonra termos kupalara doldurarak dilediğiniz yerde tüketebilirsiniz. Kolay tüketilebilir olması ve çeşitli aromalara sahip olması Herby Fit Tea bitki çaylarını sık tercih edilen ürünlerden biri yapmaktadır. Siz de ürünü daha önceden kullanmış kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek isterseniz Herby Fit Tea bitki çayı 2'li paket yorumları ve değerlendirmeleri kısmına göz atabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi aldıktan sonra dilerseniz ürünün siparişini Trendyol’dan hızlı ve pratik bir şekilde oluşturabilirsiniz.