herbalimo Aynısefa Yağı - Calendula Officinalis Oleum 10ml

Ürün Bilgileri

herbalimo Aynısefa Yağı - Calendula Officinalis Oleum 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HERBALİMO Shop Satıcı Ünvanı: ICC ULUSLAR ARASI İŞBİRLİĞİ TİCARET MAKİNA İNŞAAT TURİZM HİZMET İTHALAT İHRACAT SANAYİ LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465036202500014 Vergi Kimlik Numarası: 4650362025
    Bu ürün HERBALİMO Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ELDE ETME YÖNTEMİ Bitkidensu buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilmiştir. SAKLAMA KOŞULU Odasıcaklığında, kuru ve ışık görmeyen yerde çocuklardan uzak yerde saklayınız. TÜKETİM AÇIKLAMASI Tercihenson tüketim tarihi ve ürün parti numarası ambalaj kapağında belirtilmiştir.Ürünlerimiz İlaç veya ilaç türevi ürünler kapsamında değildir, takviye edicigıda kapsamındadır. Her türlü tüketim öncesi diyetisyen veya doktorunuz iledanışmanız tavsiye edilir. BİLGİLENDİRME Ürünlerimizilaç veya İlaç etken maddesi değildir. Tedavi amaçlı kullanılamaz. Topikal uygulamalarda seyreltilerekkullanılmalıdır. Göz ile temas edildiği halde lütfen bol su ile yıkayınız. Bu ürünlerin kullanımı yetkili aroma terapist veya bir hekim tavsiyesi iledeğerlendirilebilir. Ürünler haricen kullanılmalıdır. SonKullanma tarihi üretim tarihinden itibaren 2 yıldır. Ürünlerin kapağı açıkbırakılmaması önemle tavsiye edilmektedir. Herbalimo ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formülasyonuyapılmıştır. Ana Hammadde ve ürünler dermatolojik olarak test edilmiştir.Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik aroma sentetik boya ve toksik maddeleriçermez. Doğa dostudur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Ürünlerimiz ISO 22000, GMP ve Uluslararası TestStandartları kapsamına sertifikalandırılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver