Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler Elena Favilli - Elena Favilli,francesca Cavallo

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
333,50 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler Elena Favilli - Elena Favilli,francesca Cavallo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hep Kitap Satıcı Ünvanı: TEAS YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051732200015 Vergi Kimlik Numarası: 8330517322
    Bu ürün Hep Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler

Ürün Özellikleri

  • Yazar Elena Favilli
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hep Yayınları 9786051920405 Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler Elena Favilli Francesca Cavallo

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler Elena Favilli – Francesca Cavallo tarafından hikayeleştirilerek, Sally Nixon, Sarah Wilkins, Barbara Dziadosz gibi 60 farklı kadın sanatçı tarafından çizilen illüstrasyonlara yer verilmiştir. Virginia Woolf, Frida Kahlo, Kleopatra, Maria Callas, Coco Chanel, Marie Curie, Serena Williams, Yoko Ono gibi isimlerin yer aldığı kitap, masalsı bir dille yazılmıştır. Gerçek hikâyelerin yer aldığı Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler kitabı, 224 sayfadan oluşur. Kitabın herhangi bir kişi seçimi, yaş veya zaman kavramı yoktur. Her zaman, her yerde başarılı çalışmalara imza atan kadınların ilham verici hayat hikâyeleri genç kızlara anlatılır. Özellikle kız çocukları için yol gösterici nitelikte olan kitap her kitle için uygundur.

  • Farklı yerlerdeki kadınların yaşadıklarına odaklanır
  • Tür: Gençlik kitabı
  • Sayfa Sayısı: 224 sayfalık eser.

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyelerin Konusu Nedir?

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyelerin Konusu Nedir?

Elena Favilli – Francesca Cavallo anlatımıyla dört bir yandan farklı hayatlara sahip olan kadınların yaşam mücadelesini anlatan Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler fiyatının uygun oluşuyla da dikkat çeker. 224 sayfanın tamamında 100 kadının başarılı hayatlarının anlatıldığı Asi kızlara uykudan önce hikâyeler birçok yetişkinin ve kız çocuğunun ilham verici kaynağı olmuştur. Ödüllü yazarlar Elena Favilli ve Francesca Cavallo, olağanüstü yüz kadının maceralarından derledikleri masalsı gerçeklerle, okuyucuları keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Tarih boyunca birçok ilki gerçekleştiren kadınların hayat hikâyelerinin sunulduğu bu kitap birçok çalışmaya ışık tutmuştur. Kitap hayati öneme sahip çalışmalarda adı geçen ancak popüler kültürde tanınmayan ve kendine yer bulamayan kadın mucitleri anlatır. Yaptığı çalışmalarla ödüllere layık görülen birçok bilim kadını da bu kitapta anılmıştır.

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler Kimlere Göredir?

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler Elena Favilli – Francesca Cavallo imzası taşıyan bu kitap her yaştaki kızlar için uygundur. İçeriği ve kapağı itibariyle erkek çocuklarının ilgisini çekmeyen bir kitap olsa da kız çocuklarının favorisidir. Kitap “Denizlerin derinliğinden ormanların kuytusuna, savaş meydanlarından şaşaalı saraylara, hastanelerden gökyüzünün sonsuz maviliğine, dünyanın ve zamanın her köşesinden kendilerine dayatılan kurallara ve geleneklere isyan etme gücü bulan kadınların hikâyeleri.” sloganıyla tanınmaktadır. Bu sebeple herhangi bir hedef kitlesi bulunmaz. Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler kitabı kadınların güçlü yanına ithafen yazılmıştır. Asi kızlara uykudan önce hikâyeler, mücadele ruhuna ve desteğe ihtiyacı olan her kızın başucunda bulunması gereken kitaplardandır. Dünyanın dört bir yanında var olan kadınların hayat hikâyelerinin anlatıldığı bu kitap kız çocuklarına ilham kaynağı olacaktır.

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyelerin Yazarı Kimdir?

Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler, Elena Favilli – Francesca Cavallo tarafından yazılmıştır. Asi kızlara uykudan önce hikâyeler kitabı, zaman kavramını ortadan kaldırarak milattan önce veya günümüz diye ayırt etmeden yüzlerce kadından bahsetmiştir. Kitabın çevirmenliğini Deniz Öztok üstlenmiştir. Kitabın yazarları kendi alanlarında birçok ödül almıştır. Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler yazarı Elena Favilli, sayısız hikâye çalışmalarına imza atmıştır. Bu çalışmalar farklı dillere çevrilmiş Asi Kızlar İçin İyi Heceler Hikâyeleri’dir. Bir diğer Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler yazarı Francesca Cavallo, İtalya’da çok satan yazarlar arasındadır. Dünyanın farklı yerlerinden insanlar tarafından tanınan iki yazar da kitap üzerinden iyi yorumlar almıştır. Hep Yayınları Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler Elena Favilli – Francesca Cavallo yorumlarına Trendyol üzerinden bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.