Hellove Cam Gider Kapağı Süsü Banyo Gider Kapak Süsü 5 Adet Birden

168 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,90 TL
5 Adet ve Üzeri %8 İndirim
Kurumsal Fatura
199,89 TL

Ürün Bilgileri

Hellove Cam Gider Kapağı Süsü Banyo Gider Kapak Süsü 5 Adet Birden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1Fabrika Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KARADENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5090407620
    Bu ürün 1Fabrika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam Gider Kapağı Süsü, banyo veya balkon giderlerinde kullanılan bir dekoratif üründür. Bu ürün, gider boşluğundan böceklerin çıkmasını ve kötü kokuların yayılmasını engelleyerek hijyenik bir ortam sağlar. Dekoratif figürlü tasarımıyla banyonuza veya balkonunuza şık bir görünüm kazandırır. Ölçüleri 10 x 10 cm'dir, bu nedenle standart giderlere uygun şekilde kullanılabilir. Cam Gider Kapağı Süsü, sadece banyonuzu güzelleştirmekle kalmaz, aynı zamanda evinizin genel dekorasyonunda da kullanılabilir. Özel tasarımıyla dikkat çeker ve evinizin atmosferine estetik bir dokunuş katar. Ürünün kurulumu oldukça kolaydır. Sadece giderin üzerine yerleştirilmesi yeterlidir. Bu sayede hızlı bir şekilde dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz. Cam Gider Kapağı Süsü, hem pratik hem de estetik bir çözüm sunarak banyo veya balkonunuzu daha hoş bir hale getirirken aynı zamanda hijyen ve temizlik konusunda da size destek sağlar.
Geri Bildirim Ver

Hellove 10037050 5 Adet Cam Gider Kapağı Süsü

Hellove cam 5 adet banyo gider kapak süsü, birbirinden güzel tasarımlarıyla kullanıcıların oldukça beğendiği bir ürün setidir. Mevcut gider kapağının üstüne gelecek şekilde kullanımı bulunan bu dekoratif ürünler, pek çok farklı alanda tercih edilebilir. Lavabo, banyo, küvet, bahçe gibi alanlarda yer alan giderlerin üzerine konan ve görsel olarak göze hoş görünmesini sağlayan bu ürünler, son derece kullanışlıdır. Füzyon tekniği kullanılarak üretilen gider süslerinde yer alan bu desenler, tümüyle camdan imal edilir. Her birinin doğru şekilde yerleştirilmesiyle fırınlanan bu ürünler, oldukça yüksek sıcaklıklarda pişirildikten sonra şimdiki görüntüsü elde edilir. Birbiri içinde pişirilerek kaynaştırılması sağlandığı için bu üründe yer alan desenler, artık bir bütün hâldedir ve ayrılma gibi bir ihtimali bulunmaz.

  • Set hâlinde 5 adettir.
  • Tümüyle camdan oluşur.
  • Ürünlerin ölçüsü: 10x10 cm’dir.

Hellove Cam Gider Kapağı Süsünün Özellikleri Nelerdir?

Hellove Cam Gider Kapağı Süsünün Özellikleri Nelerdir?

Tasarımlarıyla herkesin çok beğendiği Hellove cam banyo gider kapağı süsü, ortamda görüntünün bozulmasını engelleyecek alanın maskelenmesi için kullanılır. Füzyon tekniğiyle üretilen bu süs kapaklarının fırınlanma işlemi tamamen el işçiliğine dayanır. Bu sayede birbirine benzer ürünler ortaya çıksa da hiçbirisi tümüyle diğerinin aynısı olmaz. Tekniğin verdiği bu özellik sayesinde ürünlerin eşsiz olması, kullanıcı için son derece kıymetlidir. Standart gider kapaklarına uyum sağlayabilmesi amacıyla buna uygun ölçülerde üretilen bu süs eşyaları, camdan imal edildiği için nemden ya da sudan etkilenmez. Bu sayede banyo ve tuvaletlerde uzun süreli ve güvenli kullanım imkânı sunar. Banyo gideri kapakları birbirinden renkli tasarımlarıyla sade görüntüye sahip alanlara farklı tarzı sayesinde hava katacak bir üründür. Bu noktada pek çok faydası sayesinde gider süsleri, banyoların aksesuarı gibidir.

Hellove Cam Banyo Gider Kapağı Süsü Kullanışlı mıdır?

Hellove Cam Banyo Gider Kapağı Süsü Kullanışlı mıdır?

Hellove cam 5 adet gider kapağı süsü, sağladığı pek çok farklı fayda sayesinde son derece kullanışlı bir üründür. Gider kapağının üstünü tam kapatacak şekilde örttüğünde borudan gelebilecek herhangi bir böceğin eve girişinin engellenmesini sağlar. Özellikle bahçesi bulunan evlerde ya da zemin kattaki yerlerde meydana gelebilecek bu tür sorunlar, gün içinde herkesin keyfini kaçıracak kadar kötüdür. Hem hijyen açısından hem de böceklerin eve giriş yolunun kapatılması adına son derece kullanışlı olan bu ürün, aynı zamanda kötü kokuları maskeler. Gider borularından yayılabilecek kokular, bu ürünün hava akışını kesmesi sayesinde eve gelmez ve gün içinde çok daha rahat etmenizi sağlar. Yalnızca gider kapağının üstüne konularak kullanılan bu ürün, hiçbir efor sarf etmeden pek çok fayda görmenizi sağlar.

Hellove 5 Adet Cam Gider Kapağı Süsü Kaliteli midir?

Hellove 5 Adet Cam Gider Kapağı Süsü Kaliteli midir?

Hellove cam 5 adet banyo gider kapak süsü, üretildiği materyal sayesinde oldukça kaliteli bir üründür. Camdan imal edilen bu süsler, bulunduğu nemli ortamdan herhangi bir şekilde etkilenmez. Bu noktada tam olarak beklenen performansı sergileyen bu ürünler; havuz kenarlarında bulunan duşlarda, spor salonlarında ve daha birçok yerde kullanılmaya elverişlidir. Tasarımlarının şıklığı sayesinde istenen her alanda kullanılabilecek bu ürünler, kaliteli olmasıyla da dikkat çeker. Üzerinde kir barındırmayan cam materyaliyle hijyenik bir çözüm sunan bu ürün setini siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden zahmetsizce sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Hellove cam 5 adet banyo gider kapak süsü yorumlarını aynı sayfada görüntüleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz.