Hekimzade Marifolia 6 / 30 Kapsül 800mg - Mürver Çiçeği Içeren Takviye Edici Gıda

1.090 TL
(36,33 TL / kapsül)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hekimzade Marifolia 6 / 30 Kapsül 800mg - Mürver Çiçeği Içeren Takviye Edici Gıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hekimzade Satıcı Ünvanı: DEVAZADE GIDA İLAÇ SAĞLIK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176030620300019 Vergi Kimlik Numarası: 1760306203
    Bu ürün Hekimzade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MÜRVER ÇİÇEĞİ İÇEREN TAKVİYE EDİCİ GIDA İÇERİĞİNDEKİ BİTKİLER 1. Mürver Çiçeği 2. Zeytin yaprağı 3. Kitre 4. Sandaloz sakızı 5. Huş ağacı 6. Kekik 7. Yeşil çay 8. Mısır Püskülü 9. Kiraz sapı 10. Rezene HAKKINDA Geleneksel tıpta ve modern tıpta etkinliği bilinen, Dünya Sağlık Örgütünün belirlediği pozitif bitki listesinden hazırlanan, tamamen doğal bileşenlerden oluşan ürünümüzün içerdiği bitkileri doğadan toplatıp uygun koşullarda kuruttuktan sonra bazılarının kurutulmuş kısımlarını toz haline getirerek, bazılarını da çeşitli yöntemlerle ekstre ederek hazırlıyoruz. Extratlar içerisindeki etkili aktif bileşenleri daha yoğun içerdiğinden etkilerini daha hızlı gösteriyorlar. Bazı bitkilerin ise aktif bileşenleri tek başına etki göstermeyip içerisinde bulunan doğal tüm bileşenler sinerjik bir etki gösteriyorlar. Sonuç olarak etkinliği en yüksek seviyede tutmak için özenle hazırlanmış formülümüz sizlere daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak için geliştirildi. Ambalaj:30 Kapsül Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir. Hayvansal hiçbir bileşen içermemektedir. Gluten, soya, süt ürünleri gibi alerjenler içermez. Renklendirici, koruyucu, kıvam artırıcı içermez. Vegan ve vejeteryanlar için uygundur. KULLANIM ŞEKLİ 11 yaş üstü yetişkinler için kullanıma uygundur. Günde 2 defa yemeklerden 30-60 dakika sonra 1'er kapsül bol ılık su ile alınır. Kalp rahatsızlığı olanlar, emzirenler, hamileler ve çocukların doktoruna danışması önerilir. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü:Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. T.C. GTHB 004482 - 18.07.2018

Ürün Özellikleri

  • Aroma Mürver Çiçeği
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 31 - 39
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver