HEKATRON Duman Dedektörü Genius PLUS Entegre Pilli 10 Yıl Kullanım Ömrü Uygulama Destekli Enerji Sınıfı B

5.817 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

HEKATRON Duman Dedektörü Genius PLUS Entegre Pilli 10 Yıl Kullanım Ömrü Uygulama Destekli Enerji Sınıfı B

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genius Plus yangın dedektörü, evlerde ve ofislerde dumanı erken bir aşamada algılayarak tehlike durumunda erken uyarı sağlar. Bu dedektör, akustik alarmıyla tehlike anında sizi uyarmak için tasarlanmıştır. Özellikle yatak odaları için uygundur çünkü entegre gerçek zamanlı saat sayesinde saat 21.00 ile 07.00 arasında durum bildirimleri bastırılır. Bu süre aralığında, gece boyunca optik çalışma göstergesi kapatılır, böylece uyku düzeninizi rahatsız etmez. Genius Pro ve Genius Home uygulamaları (yalnızca Almanya ve Avusturya'da mevcuttur), duman dedektörü ve radyo modülünün durumu hakkında genel bir bakış sağlar. Bu sayede cihazlarınızı uzaktan kontrol edebilir ve durumlarını izleyebilirsiniz. Yüksek kaliteli dedektör uzun süreli bir pil ile donatılmıştır, böylece 10 yıl boyunca güvenilir bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca, DIN EN 14604'e göre VdS sertifikalıdır ve yeşil, kırmızı ve turuncu LED lambalarla donatılmıştır, böylece durumu hakkında hızlı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Teslimat kapsamında bir soketli duman dedektörü, bir vida ve montaj dübeli (tek delikli montaj veya iki delikli montaj için hazırlanmıştır) ve sabitleme için bir yapışkan ped bulunur. Bu şekilde dedektörü istediğiniz yere kolayca monte edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver