1
Metal Boyaları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

HEİGMANN Buzdolabı Camaşır Makinası Beyaz Eşya Çizik Kapatıcı Giderici Rötuş Rütüş Boyası Beyaz Renk

124 TL
Boya Ağırlığı: 18 ml
18 ml

Ürün Bilgileri

HEİGMANN Buzdolabı Camaşır Makinası Beyaz Eşya Çizik Kapatıcı Giderici Rötuş Rütüş Boyası Beyaz Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: D&D PAZARLAMA MARKETİNG Satıcı Ünvanı: MURAT EVREN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7940192434
    Bu ürün D&D PAZARLAMA MARKETİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUZDOLABI -ÇAMAŞIR MAKİNESİ- BULAŞIK MAKİNESİ -KOMBİ VB. BEYAZ EŞYALARIN YÜZEYLERİNDE OLUŞAN ÇİZİKLER,PAS İZLERİ,BOYA KALKMALARINI ONARMAK VE GİDERMEK İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ AKRİLİK BAZLI ÖZEL BİR ÜRÜNDÜR. ÖZEL İPEK KAPLAMA FIRÇASI BAŞLIK İÇERİSİNDEDİR VE HERAN KULLANIMA HAZIR OLMASIYLA OLDUKCA PRATİK BİR ÜRÜNDÜR.ÖZEL TASARIMI iLE AKITMA DAMLATMA YAPMADAN KEYİFLİ BİR KULLANIMI GARANTİ EDER. NOT URUNUN ŞİŞESİNİN İÇERİSINDE FAZLA BOYAYI SÜZEN SIYIRICI APARAT VARDIR. FIRCAYI SIŞEDEN HER CIKARTTIĞINIZDA SADECE ITIYACINIZ KADAR ÜRÜN FIRÇADA KALIR KALANI ŞISENIN IÇERISINE SÜZÜLÜR BAZI MUSTERILERIMIZIN COK AZ DIYE YAKINMASI BU SEBEPTEN DOLAYIDIR. 1000 DEN FAZLA ÇIZIK ICIN YETERLIDIR ÇİZİKLERİ KAPATTIKTAN SONRA 15 DAKİKA İÇERİSİNDE KURUMA GERÇEKLEŞİR. SUDAN TEMİZLİKTEN VB ETKİLENMEZ. PASLANMAYI VE ÇÜRÜMEYİ KAPATIR VE ENGELLER VE KÖTÜ GÖRÜNTÜYÜ GİDERİR. SPREY BOYA DEĞİLDİR. RÖTUŞ BOYASIDIR ÜRÜNÜMÜZ 15 18 ML ARASINDADIR. BİR TÜP İLE EVİZDEKI TÜM BEYAZ EŞYA ÇIZİKLERİNİ ONARABİLİRSİNİZ. NOT
  • ŞİŞENİN AGZINDA FAZLA BOYAYI ŞİŞENİN İÇERISINE SUZEN SIYIRICI TIPA MUVCUTTUR. BOYAYI ALIRKEN SADECE FIRCANIN UCUNDA BOYA YETERI KADAR KALIR BU SAYEDE AKMAZ DAMLAMAZ TAŞIRMAZ. FAKAT BIR COK MUSTERIMIZ BU OZELLIGI YUZUNDEN ICERISINDE COK AZ BOYA OLDUGUNU DUSUNMUSLER.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yardımcı Ürünler
  • Renk Beyaz
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver