Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge

4.700 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.950 TL
4.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FTM STORE Satıcı Ünvanı: RAMAZAN DURAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1395135537200000 Vergi Kimlik Numarası: 3150872007
    Bu ürün FTM STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge modelinin 22.2 V pil voltajı mevcuttur. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge, EPA/HEPA Filtre modeline sahiptir. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge LI-ON pil tipine sahiptir. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge’ nin bataryası 4 saatte şarj olmaktadır. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge, motorlu başlığa sahiptir ve kolay kullanım sunmaktadır. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge, el süpürgesi olarak kullanılabilen özel gövde yapısına sahiptir. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge, dar alan aparatı, fırçalı koltuk/yatak/toz süpürme aparatı ve motorlu LED ışıklı başlığa sahiptir. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge, ~25-30 dakika normal modda kullanım süresi sunmaktadır. Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge, duvara asma aparatı kutu içeriğine dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 5 Yıl
  • Ses Seviyesi 31 Dba - 40 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Motor Teknolojisi BLDC
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge

Heifer Quiclean Pro şarjlı kablosuz dikey süpürge, evinizin temizliğini daha kolay ve verimli bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak inovatif bir temizlik aracıdır. Güçlü performansı, kablosuz tasarımı ve birçok kullanışlı özellik ile evinizin her köşesinde etkili bir temizlik sağlar. Dikkat çekici işlevleri sayesinde temizliği keyifli bir hale getiren dikey süpürge, kaliteli ve uzun ömürlü kullanım sunar.

  • Kablosuz tasarım

  • Güçlü performans

  • LED aydınlatma

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge Özellikleri

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge ÖzellikleriEv temizliğini basit ve efektif hale getirmek için kullanılan kablosuz dikey süpürge, kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için pek çok kullanıcının tercihidir. Heifer Quiclean Pro şarjlı kablosuz dikey süpürge özellikleri incelendiğinde güçlü çekiş gücü, kablosuz olmasından dolayı her alana rahatlıkla ulaşım sağlayabilir olması ve led aydınlatma sayesinde tozları belli etmesi gibi pek çok detay ön plana çıkar. 2000 Pa emiş gücü sayesinde zeminlerdeki her türlü tozu ve kirleri kolayca temizler. Şarj edilebilir bataryası sayesinde prizlere bağlı kalmadan özgürce hareket etmenizi sağlar. HEPA filtreye sahip olduğu için, alerjenleri yakalar ve temiz hava üretir. Dikey süpürge olarak kullanabileceğiniz gibi el süpürgesi olarak da tercih edebilirsiniz. Mobilyalar, perdeler ve tavan gibi farklı yüzeyleri temizlemek için idealdir. Koyu köşelerde ve altındaki tozu görmek için LED aydınlatma sistemi bulunur. Hafif bir tasarıma sahip olduğu için, merdivenleri çıkarken veya odadan odaya geçerken zorluk çıkarmaz.

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge Kullanımı

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge KullanımıPratik ve kolay kullanıma sahip olan dikey süpürge, evin her bölgesini rahatlıkla temizleyebilir. Kablosuz olması daha özgür bir kullanım alanına sahip olmasını sağlarken yüksek emiş gücü sayesinde en uzak noktalardaki toz ve kalıntıları dahi alarak güçlü bir temizlik sağlar. Şarj edilebilir bataryası, uzun süreli temizlik işleriniz için yeterli gücü sağlar. Hafif ve taşınabilir tasarımı sayesinde her köşeye kolayca ulaşabilirsiniz. Mobilyaları temizlemek veya halıları süpürmek için el süpürgesi olarak kullanabilirsiniz. Temizlik işleminizi daha etkili ve verimli hale getirmek için Heifer Quiclean Pro dikey süpürgeyi tercih edebilirsiniz. Kolay çıkarılabilen toz haznesi sayesinde hızlı bir şekilde boşaltım ve yeniden kullanım sağlanır. Toz torbası kullanmaya gerek olmadan, çevre dostu bir temizlik sunar. Süpürgenin sahip olduğu pek çok özellik sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunması ve etkili bir temizlik sağlaması dikkat çeker.

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge Fiyatı ve Yorumları

Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge Fiyatı ve YorumlarıKablosuz dikey süpürge, prize yakın olma zorunluluğu olmadan odadan odaya rahatça dolaşma imkanı sunar ve rahat temizlik yapmanıza yardımcı olur. Şarj edilebilir pil özelliği sayesinde, uzun kullanım süresi sunarak, daha uzun temizlik yapılmasına olanak tanır. Ev temizliğini daha hızlı ve kolay hale getiren dikey süpürge, güçlü çekiş gücü sayesinde öne çıkarken, eşsiz tasarımı ile de göz alıcıdır. Yüksek emiş gücü ile zeminlerdeki tüm kirleri etkili bir şekilde temizler. İnsan sağlığı düşünülerek tasarlanan süpürge HEPA filtre ile alerjenleri filtreler. Çok yönlü kullanım seçenekleri ile her yüzeyi temizlenmesine yardımcı olur. Evinizin temizliğini daha verimli ve kolay bir şekilde yapmak için tercih edebileceğiniz dikey süpürge, çok fonksiyonlu kullanımı sayesinde pek çok avantaj sağlar. Heifer Quiclean Pro şarjlı kablosuz dikey süpürge yorum ve değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi sunar. Heifer Quiclean Pro şarjlı kablosuz dikey süpürge fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.