HediyeSec Dünyanın En Güzel Annesi Isme Özel Siyah Gold Dolma Kalem

747,38 TL

Ürün Bilgileri

HediyeSec Dünyanın En Güzel Annesi Isme Özel Siyah Gold Dolma Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HediyeSeç Satıcı Ünvanı: NUN MEDYA AJANS REKLAM TANITIM ORGANİZASYON VE E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632098672600001 Vergi Kimlik Numarası: 6320986726
    Bu ürün HediyeSeç tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:İsme Özel Metal Kutulu Dolma Kalem SetiDolma kalem metal gövdeye sahiptir.Dolma kalemimiz kolay kullanım şık ve yumuşak yazımlıdır.Mürekkep rengi laciverttir.Özel tasarımlı metal hediye kutusunda mürekkep ile birlikte gönderilmektedir.Kalem ve kalem kutusu kişiselleştirilebilmektedir. Paket İçeriği:1 adet isme özel dolma kalem1 adet metal hediye kutusu1 adet mürekkep Bilgilendirme:İsmin uzunluğuna göre lazer baskı birimimiz baskının hangi alana, ne şekilde ve ne boyutta olacağına karar vermektedir.Baskı yüzeyinin yuvarlak, geniş, dar ya da kavisli olması kısıtlı baskı imkânı sağlamaktadır. Bu sebeple ismin uzunluğuna göre en güzel sonucu alacak şekilde baskı yapılması amaçlanmaktadır.Lazer baskı rengi ürünün yüzey ve modeline göre üründen ürüne farklılık göstermektedir.Lazer baskı ürünü deforme etmez, silinmez, kalıcıdır ve baskı sonrası üzerinde değişiklik yapılamaz.
Geri Bildirim Ver