hediyehobihersey Yeni Model For Elsa Şekerli Kağıda Baskı Yenilebilir Kağıt Pasta Baskısı

90 TL

Ürün Bilgileri

hediyehobihersey Yeni Model For Elsa Şekerli Kağıda Baskı Yenilebilir Kağıt Pasta Baskısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediyehobihersey Satıcı Ünvanı: EDA YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1382342696400001 Vergi Kimlik Numarası: 2970333047
    Bu ürün Hediyehobihersey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yenilebilir mis gibi vanilya kokulu şeker hamur kağıdina gıda boyasi baskısıdır.Makasla keserek arkasındaki asetattan dikkatlice ayırıp kendi yaptığınız pasta, kurabiye, cupkeklerinizin üzerini süsleyerek ekonomik ve de çok pratik bir şekilde kendi yaptıgınız kurabiye pasta ve cupkeklerle sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Yenilebilir kağidımiz esnek yumuşak mis gibi vanilya kokulu ve 1. Sınıf kaliteli parlak kagıttır, bu yüzden üzerine parlamasi için ayrica pasta jölesi vs kullanmanız gerekmez. Pastanın üzerinde dik durmasını istediginiz resimler için resmin arkasina şeker hamuru ile destek yapabilir ya da yenilebilir kağıdın arkasındaki sert asetatı çıkarmadan onunla birlikte resmi kesip arka taraftaki asetata çöp şiş ya da kürdan yapıştırarak pastanıza saplayıp resimlerinizin dik olarak durmasını sağlayabilirsiniz. Size gönderdiğimiz jelatinin içinde güneş ve nemden uzak serin oda ısısında aylarca tazeligini korur. Kullanana kadar jelatinin içinde muhafaza ediniz. Pastanıza en son sunum aşamasında koymanızı öneriyoruz. KREMALİ PASTADA KULLANİMİ: . Normalde şeker hamuru ile kaplı pastalar icin daha uygun olsa da, kremali pastalarda da dogru kullanildıgında cok pratik ve kullanıslıdır. Kremali pastada kullanacaksaniz pastanizi sivadiginiz krema biraz kati yogun bir krema olmali ve krema ile pastayi kapladiktan sonra buzdolabinda 1 gece bekletin ki krema iyice donsun katılaşsin. Ayrıca resimlerin arkasına şeker hamuru yapıştırırsanız direk krema ile temasını keseceginden resimleriniz dshs uzun süre erimeden kalabilir. Resimlerinizi pastanızin sunumuna yakin en son aşamada koyarsaniz ve krema ile uzun süre bekletmezseniz hiç bir sorun yaşamazsıniz..Resimlerinizi pasta üzerinde buzdolabinda bekletmeyin nemlenmesin en son aşamada koyun lütfen... Resimlerin üzerinde koruyucu filigran olarak mağaza adimız yazılmıstir, size gönderdigimiz baskilarda bu yazılar olmayacaktir. Ürünlerimiz tek kullanimlik olduğundan hijyen açısından İADE alinmamaktadir.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 0-24gr
  • Kağıt Tipi Renkli Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver