Hediye Deposu Metal Chopstick 5'li Paslanmaz Çelik Çin Çubuğu

124,90 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Hediye Deposu Metal Chopstick 5'li Paslanmaz Çelik Çin Çubuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediye Deposu Satıcı Ünvanı: OĞUZ KARADİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5090485272
    Bu ürün Hediye Deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal chopstick 5'li Paslanmaz çelik çin çubuğu Herkesin kendine göre bir tarzı ve zevki vardır. Ben asla çubuklarla yiyemem de diyebilirsiniz. Yeni şeyler denemeyi seviyorum bununla da yemeğimi çok güzel yiyebilirim de diyebilirsiniz. Zaten daha önceden asya mutfağından yemekler yediyseniz çin yemek çubukları ile daha öncesinden tanışmışlığınız vardır. Yemeğinizi daha uzun zamanda ve daha küçük lokmalarda yemenize neden olduğundan zayıflatıcı etkisi de tercih sebebiniz olabilir. Ama en çok asya mutfağına düşkün olanların tercihidir chopsticksler. Nedendir bilinmez ama bir noodle çatalla aynı tadı vermez. Ürün boyutu: 22,5 cm ebatındadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 5 Parça
Geri Bildirim Ver

Hediye Deposu P2135S8288 5'li Paslanmaz Çelik Chopstick

Asya mutfağına özgü yemeklerde kullanılan Çin çubuğu, farklı kültürlerin yeme alışkanlıklarını denemek isteyenlere hitap eder. İkili çubuktan meydana gelen bu sofra gereci, yemekleri küçük parçalar hâlinde ve daha yavaş yemeyi sağlar. Çin çubuğunun bir diğer ismi de chopstick olarak bilinir. Farklı malzemelerden üretilen çubuklar, üretim materyalinden kalitesine kadar birçok özelliğine göre değişir. Hediye Deposu metal 5’li çelik Çin çubuğu, beklentilerinize yönelik çözümler sunar. Kaliteli malzemeden üretilen gereç, uzun süre kullanılabilir. 5'li takım hâlinde gönderilen ürün, ailecek kullanıma da uygun olur. Aynı zamanda minimalist tasarıma sahip olan bu set, sofralarınıza sade ve modern bir hava katar.

  • Ebat: 22.5 cm boy
  • Adet: 5 çift
  • Materyal: Paslanmaz çelik

Hediye Deposu 5'li Çelik Çin Çubuğunun Özellikleri Neler?

Hediye Deposu 5'li Çelik Çin Çubuğunun Özellikleri Neler?

Hediye Deposu metal chopstick 5’li paslanmaz çelik Çin çubuğu, kaliteli ve modern yapısı ile beklentilerinizi karşılar. Bu sofra gereci, yemek yeme alışkanlıklarını değiştirmek isteyen herkes için uygun olur. Özel olarak geliştirilen tasarımı sayesinde ürün, beğeni toplar. Hediye Deposu metal 5’li çelik Çin çubuğu, tutma kısmından uca doğru incelen yapısıyla klasik özellikler taşır. Tutuş kuvvetini artıran bu asimetrik kalınlık, yemekleri daha rahat bir şekilde tüketmenizi sağlar. Uç kısmının inceliği ise küçük parçalı yemekleri, rahat bir şekilde kavramayı kolaylaştırır. Kaydırmaz özelliğe sahip olan ürün, tüm öğünlerde pratik çözümler sunar. Sushi, noodle gibi yumuşak yemeklerin yanı sıra etli yemeklerde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Asya mutfağının dışındaki pek çok yemek için de uygun bulunur. Ürünü güvenle tercih edebilir, yemek yeme alışkanlıklarınıza bir yenisini katabilirsiniz.

Hediye Deposu Çin Çubuğu Uzun Sürekli Kullanım Sağlar mı?

Hediye Deposu Çin Çubuğu Uzun Sürekli Kullanım Sağlar mı?

Hediye deposu 5’li metal chopstick, uzun ömürlü mutfak malzemeleri arasında yer alır. Özel olarak geliştirildiği için formunu uzun yıllar boyunca korur. Kullanımdan sonra bulaşık makinesinde ya da elde yıkanabilir. Bu özelliği sayesinde hayatınıza pratiklik katar. Hediye Deposu metal 5’li çelik Çin çubuğu, 22.5 cm boyutlara sahiptir. Standart ölçüsüyle taşıma kolaylığına sahip olan ürün, kişisel hijyene önem verenler tarafından her yere götürülebilir. Ergonomik yapısı sayesinde Çin çubuklarını, çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz. Ürün, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da fark yaratır. Tutma kısmında başlayan açık gri renk, uç kısma doğru koyulaşır. Sofranızın yıldızı olan çubuklar hem şık hem de modern bir hava taşır. 5 çiftli paket avantajına sahip olan ürün, bütçenize de destek olmayı amaçlar. Çoklu paket, mutfak malzemesi giderlerini düşürür.

Hediye Deposu 5'li Çelik Çin Çubuğu Kaliteli mi?

Hediye Deposu 5'li Çelik Çin Çubuğu Kaliteli mi?

Hediye Deposu metal 5’li çelik Çin çubuğu, kaliteli ve şık yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Yenilikçi teknolojiler ile üretilen çubuklar, paslanmaz çelik materyale sahiptir. Çelik malzeme, sağlıklı ve uzun süreli kullanıma imkân tanır. Formunu uzun süre koruyan Hediye Deposu metal 5’li çelik Çin çubuğu, bu alanda oluşan maliyetleri en aza indirir. Kaliteli paslanmaz çelik, çubukların zarar görmesini de engeller. Çarpma, kırılma ve düşme gibi durumlarda hasarı azaltır. Yeme alışkanlıklarını değiştiren bu sofra gereci, farklı zevklere ve tercihlere hitap eder. Asya mutfağına ilgiyi artırarak farklı lezzetleri denemenize fırsat verir. Hediye Deposu metal chopstick 5’li paslanmaz çelik Çin çubuğu yorumlarına ulaşabilir, kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Ürünü online alışveriş platformu Trendyol üzerinden satın alabilir, binlerce sofra gerecine erişebilirsiniz.