Hector Speed Tıraş Makinesi Profesyonel Siyah

2.947 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.100 TL2.870 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL2.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.940 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hector Speed Tıraş Makinesi Profesyonel Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAM SHOP Satıcı Ünvanı: MARKAM SHOP KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997129239600001 Vergi Kimlik Numarası: 9971292396
    Bu ürün MARKAM SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şarjlı tıraş makinesi 30 dakika hızlı şarj süresine sahiptir. Şarj standı ile birlikte şarj edilir.
  • Hector tıraş makinesi li-ion pil tipi ile uzun süreli kullanım imkanı sunar. 240 dakika çalışma süresi mevcuttur.
  • Hector Speed tıraş makinesi koni kol ile bıçak ayarı özelliğine sahiptir.
  • Hector Speed tıraş makinesi temizleme fırçası ile kolaylıkla temizlenebilir.
  • Kablosuz tıraş makinesi kablolu ve kablosuz olarak kullanıma uygundur.
  • Çok amaçlı tıraş makinesi saç tıraşı, sakal kısaltma, ense tıraşı için kullanılabilir.
  • Kuru tıraş makinesinin kuru işlem yapma özelliği mevcuttur.
  • Hector Speed profesyonel tıraş makinesi 5 adet tarağı sahiptir. Ayrıca 1 adet ana başlığı bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Tip Şarjlı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Hector Speed Profesyonel Traş Makinesi Siyah

Saç tıraşı, kişisel bakımınızın başta gelen unsurlarından biri olarak kabul edilebilir. Bu işlemi kendiniz gerçekleştirmeniz için seçeceğiniz tıraş makinesinin özelliklerine dikkat etmeniz oldukça önemlidir. İhtiyaçlarınıza büyük oranda cevap verebilecek Hector Speed profesyonel tıraş makinesi siyah seçeneği, sizi her anlamda memnun bırakabilecek düzeyde bir üründür. Bu sayede saç bakımınızı kolaylık ile yapabilme imkanına sahip olursunuz. Siyah ve parlak bir görünüme sahip olması ile dikkat çeken yapıdadır. Ayrıca şarj edilerek kullanılması aracılığıyla kabloların verebileceği fazlalık hissinden kurtulmaya yardım eder. Bu sayede kesintisiz tıraş imkanı ile kısa bir süre içinde saç bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Hector Speed tıraş makinesi içerisinde 5 farklı ölçüde tarak bulunur. Böylece ihtiyacınız olan tarağı seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kablosuz özelliği ile kolaylık sağlama
  • Çeşitli başlıklara sahip olma
  • Şık ve profesyonel bir görünüm

Hector Speed Tıraş Makinesi Özellikleri

Hector Speed Tıraş Makinesi Özellikleri

Hector saç traş makinesi, barındırdığı çeşitli özellikleriyle öne çıkar. Kuru saçlar için kullanılması tavsiye edilir. Şarjlı olmasıyla makineyi kullanmanız oldukça kolaylaşır. Kablonun verebileceği kısıtlanmayı ortadan kaldırır. Böylece geniş bir alanda özgürce kullanım imkanı kazanırsınız. Çalışırken oldukça sessizdir. AC dayanıklı motoru, fazlasıyla hızlı ve güçlüdür. 2200 mAh kapasiteli lityum iyon pili bulundurur. 1500 kez yeniden şarj edilebilmesi ile uzun ömürlüdür. Bulundurduğu bıçaklar, yüksek karbonlu paslanmaz çelikten üretilmiştir. Dış malzemesi de paslanmaz özelliktedir. 0,3 ve 3 milimetre arasında ayarlanabilen kesme uzunluğu vardır. Bıçakların genişliği, 45 milimetredir. Yanında 5 farklı ölçüde tarak, temizleme fırçası ve yağ şişesi gelir. Ürünün 330 gr ağırlığa sahip olmasıyla kullanımınız oldukça kolaylaşır. Hector Speed profesyonel tıraş makinesi, tüm bu özellikleri sayesinde öne çıkan isimlerden biridir.

Avantajlı Hector Profesyonel Tıraş Makinesi Seçeneği

Avantajlı Hector Profesyonel Tıraş Makinesi Seçeneği

Hector Speed profesyonel tıraş makinesi siyah kullananlar, ürün ile ilgili memnuniyetlerini belirtir. Şarj edilerek kullanılması yönü ile fazlasıyla beğeni toplayan bir üründür. 70 dakika şarj süresi ile kısa sürede dolum yapma imkanını verir. Böylece zamandan tasarruf ederek diğer işlerinize de vakit ayırma potansiyelini elde edersiniz. Şarjı tam dolduktan sonra 2-3 saat boyunca kullanım fırsatı tanır. Bu sayede kesintisiz şekilde tıraşınızı tamamlama olanağına sahip olursunuz. Ayrıca bu makinenin kazandırmış olduğu bir diğer özellik ise berbere gitme ihtiyacınızın neredeyse hiç kalmamasıdır. Berbere ve kuaföre giderken harcadığınız zamanı size geri kazandırır. Ayrıca maddi açıdan da tasarruf yapma fırsatı verir. Böylece cebinizi büyük oranda koruma imkanını elde edersiniz. Hector Speed profesyonel tıraş makinesi siyah yorumları ile ürün hakkında farklı fikirlere ulaşarak detaylı incelemeler yapabilirsiniz.

Hector Speed Tıraş Makinesi Siyah Fiyatı

Hector Speed Tıraş Makinesi Siyah Fiyatı

Hector Speed profesyonel tıraş makinesi siyah fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sahip olduğu siyah rengi ile oldukça şık ve profesyonel görünümlüdür. Üst kısmında ayna gibi parlayan bir gövdeyi bulundurur. Kablosuz kullanımının yanı sıra isteğe bağlı olarak kablolu kullanma imkanını da tanır. Ürünün içeriğinde 3 metrelik uzun bir kablo bulunur. Makinenin şarjı ne kadar 3 saat gitse de kimi zamanlarda uzun sürebilen tıraşlar olabilir. Bu durumlarda adaptörlü kabloyu ürüne takarak kesintisiz kullanım imkanını da sağlayabilirsiniz. Makine, 100-240V ve 50-60 Hz yapıya sahip olacak şekilde tasarlanır. Ebatları ise 154 x 48 x 52 milimetre olması sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek büyüklüğe sahiptir. Trendyol’dan Hector Speed profesyonel tıraş makinesi siyah satın alarak siz de ürünün sağlayacağı sayılamayacak kadar pek çok avantajdan faydalanma fırsatını kazanabilirsiniz.