5
Deneme İnceleme kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Hayykitap Eve Döner Insan Hep

118,73 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
131,47 TL
Kurumsal Fatura
140,53 TL
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
155,25 TL
2. Ürüne %1 İndirim
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayykitap Eve Döner Insan Hep

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayykitap Satıcı Ünvanı: HAYYGRUP İLETİŞİM YAYINCILIK YAPIMCILIK REKLAMCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460045388600001 Vergi Kimlik Numarası: 4600453886
    Bu ürün Hayykitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hayykitap 0839 Eve Döner İnsan Hep / Gregor – Ali Bayam

Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor – Ali Bayam, Mart 2022 baskılı edebiyat/deneme türünde bir kitap olma niteliği taşımaktadır. Yazarların belli başlı konular hakkındaki duygu ve düşüncelerini aktardığı metinlere deneme denmektedir. Deneme türü bugün birçok ülkede ilgiyle takip edilen ve okunan bir edebiyat türü olma niteliği taşımaktadır. Kitap 13,5 x 21 cm boyutlarındadır. Kitabın ISBN numarası 978-625-7479-70-7, barkod numarası 9786257479707’dir. Bu kitap toplamda 144 sayfadan oluşmaktadır. Bu sayede kitabı tek seferde, kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor Amerikan Bristol kapağa sahiptir. Kitabın kapağı ayrıca renkli baskıya da sahiptir.

  • Renkli baskı Amerikan Bristol kapak
  • Mart 2022 baskısı
  • Yüksek baskı kalitesi

Hayy Kitap Gregor Eve Döner İnsan Hep’in Konusu Nedir?

Hayy Kitap Gregor Eve Döner İnsan Hep’in Konusu Nedir?

Hayykitap Eve Döner İnsan Hep’in yazarı Gregor – Ali Bayam kitabı kısaca şu şekilde özetliyor: ”Ev dediğimiz, ev bildiğimiz o yer neresi? Eğer bu sorunun cevabını, dört duvar bir çatıya ithafen veriyorsanız, en büyük yanılgıdasınız demektir.” Gregor – Ali Bayam bu kitabında okurlarına tüm yaşanmışlıklarını kabullenerek kendini sevmeyi öğrenenlerin asıl evinin insanın göğüs kafesi olduğunu anlatıyor. Yazar bu sayede içsel olguları okurlara aktarmayı amaçlıyor. Kelimelerin ahengi içerisinde, birini severken insanın, etrafını ve kendini nasıl güzelleştirebileceğine dair detaylara da rastlayacağınız bu kitapta yazar Gregor – Ali Bayam size her kelimesiyle sarılıyor ve “Korkma, ben hep varım” diyor.

Hayy Kitap Eve Döner İnsan Hep’in Yazarı Ali Bayam Kimdir?

Kitabın yazarı olan Ali Bayam uzun süredir sosyal platformlarda insanların anlatamadığı, dile getiremediği hisleri yazıya döken türden bir yazardır. Yazar, artık yazılı, matbu bir eserim olmalı diyerek yola çıktı. Eve Döner İnsan Hep bu yazarın ilk eseri olma niteliğini taşımaktadır. Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor – Ali Bayam bahsedilen dile gelmeyen tüm hisleri içeren, başucu kitabı olmaya aday bir kitaptır. Eve Döner İnsan Hep’in yazarı Gregor; sosyal platformlarda yazmakta, araştırmacı editörlük yapmakta ve belirli aralıklarla internet radyoculuğu bağlamındaki yayınlarını sürdürmektedir. Yazarın edebiyat, felsefe, psikoloji ve insan ilişkileri üzerine tek başına yaptığı podcast serileri de mevcuttur. Çok yönlü olan yazar Ali Bayam’ın Eve Döner İnsan Hep adlı kitabı duygularını dile getiremeyen herkesin favorisi olabilecek bir kitaptır.

Hayy Kitap Eve Döner İnsan Hep Kimlere Hitap Eder?

Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor – Ali Bayam genel okuyucu kitlesine hitap etmekte olan, herkesin rahatlıkla okuyabileceği türden bir eser olma niteliğini taşımaktadır. Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor – Ali Bayam bu yönüyle düşünsel konularla ilgilenen okurlar için uygun bir kitap olma özelliğini beraberinde getirmektedir. Yazar Gregor – Ali Bayam artık yazılı bir eser aracılığı ile duygularını, hislerini ve düşüncelerini dile getirmek isteme fikrini edindikten sonra Eve Döner İnsan Hep kitabını kaleme almıştır. Fikirlerini deneme türündeki bir eser aracılığı ile okurlarına açan yazar Gregor – Ali Bayam bu bağlamda kolayca okunabilen bir eser ortaya çıkarmıştır. Bu sayede Eve Döner İnsan Hep herkese hitap edebilmektedir. Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor – Ali Bayam yorumlarıyla da okurların beğenisini kazanmayı başarmış bir kitap olma niteliğini taşımaktadır. Akıcı bir anlatıma sahip olan Hayykitap Eve Döner İnsan Hep Gregor – Ali Bayam fiyatlarıyla da dikkat çekmekte olan bir kitaptır. Siz de bu kitabı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.