3
Kabak Çekirdeği kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Hayfene Kabak Çekirdeği İçi - 1 Kg

Çok Al, Az Öde!
1 x  428,19 TL
%10 indirim
2 x  385,37 TL
770,74 TL
%15 indirim
3 x  363,96 TL
1.091,88 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Kabak Çekirdeği İçi - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kabak Çekirdeği İçi Nedir? Kabak çekirdeği içi, bal kabağı meyvesinin çekirdeklerinin kurutularak ayıklanması ile elde edilen kuruyemiş çeşididir. Kabak çekirdeği içinin lif, bakır, kalsiyum, omega-3, demir, çinko ve magnezyum açısından zengin bir yemiş çeşidi olduğu bilinir. Kabak Çekirdeği İçi Nerelerde Kullanılır? Gıda sektöründe yaygın olarak kullanılan kabak çekirdeği içinin birçok farklı kullanımı bulunur. Kabak çekirdeği içinin ekmeklerde, kurabiyelerde, keklerde, çorbalarda, salatalarda, smoothielerde, granolalarda, yulaf ezmelerinde, kreplerde tercih edildiği bilinir. Kabak çekirdeği içi hem yemiş olarak de hem de baharatlandırılıp atıştırmalık olarak tüketilir. Kabak çekirdeği içi, kabak çekirdeği yağı yapımında da kullanılır. Kabak Çekirdeği İçi Nasıl Kullanılır? Kabak çekirdeği içinin tariflere hem lezzet katmak hem de hoş bir görüntü elde elde etmek eklendiği bilinir. Kabak çekirdeği içini kek, kurabiye ekmek gibi tariflerde hamura karıştırarak veya üzerlerini süslemek için kullanabilirsiniz. Kabak çekirdeği içini tercih ettiğiniz yağ ile kavurarak salatalara ve çorbalara ekleyebilirsiniz. Kabak çekirdeği içini hem sade olarak hem de baharatlarla karıştırarak tüketebilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Ispanaklı kabak çekirdekli Fransız pizzası ? Çift çekirdekli baharatlı kurabiye ? Çekirdekli tahıllı ekmek Yemek Tarifi Kabak Çekirdekli Mücver Malzemeler: ? 300 gr bal kabağı ? ½ demet taze soğan ? Muskat rendesi ? 2 avuç kabak çekirdeği içi ? 15 adet karanfil ? 3-4 diş sarımsak ? Tuz ? Pul biber ? 3-4 adet yumurta ? 3 yemek kaşığı un ? Kızartmak için sıvıyağ Yapılışı: ? Bal kabakları rendelenir. ? Taze soğanlar ve sarımsaklar ince ince kıyılır. ? Karanfiller dövülerek toz haline getirilir. ? Bir kasede yumurta, un ve baharatlar çırpılır. ? Hazırlanan karışıma tüm malzemeler eklenerek karıştırılır. ? Hamur kızgın yağda her iki tarafı da altın sarısı olana kadar kızartılır. Genel Bilgi Kabak çekirdeği içi, bal kabağının çekirdeklerinin kurutulup ayıklanması ile elde edilir. Bu yemişin pek çok faydası bulunur. Kabak çekirdeği içini ekmeklere, kurabiyelere, keklere, çorbalara, salatalara, smoothielere, granolalara, yulaf ezmelerine, kreplere ekleyerek tüketebilirsiniz. Ayrıca kabak çekirdeğini içini isterseniz direkt olarak isterseniz baharatlayarak tüketebilirsiniz. Kabak çekirdeği içini yağ ile kavurarak yemeklere, salatalara ve çorbalara ekleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver