Hayfene Istanbul Çayı - 100 gr

214,55 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Istanbul Çayı - 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İstanbul Çayı Nedir? Şehrin dokusuyla ve estetiğiyle uyumlu altın otu, gül tomurcuğu gibi bitkilerden, çeşitli meyve ve baharatlardan meydana gelen Hayfene İstanbul Çayı yemek sonrası tüketim için ideal olarak harmanlanmıştır. Bünyesinde çeşitli vitamin, mineral ve antioksidanlar barındıran doğal içeriği yalnızca sindirim sisteminin işleyişine yardımcı olmakla kalmaz, bunun yanı sıra birçok faydayı da vücudunuza sunar. Nerelerde Kullanılır? Kuşburnu, hibiskus ve portakal kabuğu gibi doğal C vitamini kaynaklarını içeren çay, vücudu enerjik tutar. İç ısıtan tarçın ve kış meyvelerinin bulunduğu harman, kış çayı olarak tüketilebilir. İstanbul Çayı içeriği aynı zamanda sindirim sistemini düzenler ve hazmı kolaylaştırır. Yemek sonrası tüketimde sindirimi kolaylaştıracak olan bu karışım, günün ve şehrin yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlar. İstanbul Çayı Nasıl Kullanılır? Hayfene’nin yemeklerin ardından keyifle tüketilmesi için hazırladığı, sindirimi kolaylaştıran ve mideyi rahatlatan yemek sonrası çay karışımı, yemeklerden hemen sonra tüketilebilir. Henüz kaynamış içme suyunun içerisine bir tatlı kaşığı kadar koyduğunuz çayı 4-6 dk arası demlenmeye bırakın. Bol aromalı bu çayın tadından yeterli verimi alabilmek için mutlaka içme suyu kullanmanız ve fazla demlememeniz gerekmektedir. İçeriğinde bulunan uykusuzluk karşıtı çaylar sayesinde gece tüketime de uygun olabilir. Dilerseniz yatmadan önce içebilir, bedeninizi bu özel karışımla yatıştırarak uykuya hazırlayabilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Kırmızı Soğuk Çay, ? İstanbul Çaylı Tuzlu Kurabiye, ? İstanbul Çayı Aromalı Salep. Kırmızı Sorbe Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: ? 600 gram çilek, ? 1 adet taze sıkılmış limon suyu, ? 1,5 su bardağı toz şeker, ? 1,5 su bardağı su, ? 1 yemek kaşığı İstanbul Çayı karışımı. Kırmızı Sorbe tarifi şu şekildedir: Öncelikle suyunuzu aromalandırmak için kaynattıktan sonra içerisine İstanbul çayını ekleyerek demlenmesini sağlayın. Demleyip soğuttuğunuz çayı tekrar ocağa alın
  • şekeri ilave edip eriyene kadar karıştırın
  • kısık ateşte yaklaşık 10 dakika kaynatın. Şurup kıvamına gelen şerbetinizi kenara alıp oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Yeşil kısımlarından ayırdığınız çilekleri blender’dan geçirin. Elde ettiğiniz çilek püresini limon suyu ve soğumuş şerbetinizle karıştırın. Dilerseniz bu aşamada içerisine ince kıyılmış çikolata parçacıkları ekleyebilirsiniz. Ağzını kapatacağınız cam bir kaba kırmızı sorbeyi alıp -18 derecede soğutun. Yoğun ve koyu bir dondurma kıvamını alana kadar her yarım saatte bir bir kaşıkla karıştırın. Bu işlemi 5-6 saat boyunca sürdürmeniz gerekmektedir. Kırmızı sorbenizi dilerseniz tek başına tüketebilir, arzuya göre tatlılarla beraber de servis edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver