Hayfene Badem Tozu (BADEM UNU) - 1 Kg

639,23 TL
(639,23 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Badem Tozu (BADEM UNU) - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Badem Toz Nedir? Badem toz, çiğ ve tuzsuz bademlerin kabuğu soyulmadan öğütülmesi ile elde edilir. Toz badem ve badem unu aynı ürünler değildir. Badem
  • vitaminler, potasyum, omega-3, magnezyum, demir ve çinko açısından zengin bir kuru yemiş türüdür. Badem Toz Nerelerde Kullanılır? Toz badem gıda sektöründe yaygın olarak kullanılan bir üründür. Özellikle fırın ve pastane ürünlerinin vazgeçilmez malzemelerindendir. Toz badem pastalarda, keklerde, kurabiyelerde, ekmeklerde, çöreklerde, tatlılarda, dondurmalarda, yemeklerde, tavuk ve et marine soslarında yaygın olarak kullanılır. Badem Toz Nasıl Kullanılır? Toz badem kullanıma hazır bir ürün olduğu için tariflere direkt olarak ekleyerek kullanılır. Özellikle hamur işlerinde toz bademi hamurlara karıştırarak kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra tariflere hem pişirme hem de sunum aşamasında toz badem ekleyebilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Bademli kurabiye ? Bademli tavuk kanadı ? Glutensiz waffle Yemek Tarifi Keşkül Malzemeler: ? 1 yumurta sarısı ? 2 yemek kaşığı buğday nişastası ? 1 litre süt ? 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi ? 1 su bardağı badem tozu ? 1 su bardağı toz şeker ? 1 paket vanilya ? Süslemek için file badem Yapılışı: ? Bir tencerede yumurta sarısı ve nişasta çırpılır. ? Çırpılan malzemelere yavaş yavaş süt eklenerek karıştırılır. ? Karışım ocağa alınarak koyulaşana kadar pişirilir. ? Koyulaşan muhallebiye toz badem ve Hindistan cevizi eklenir. ? Tekrar kaynayınca toz şeker ve vanilya eklenerek 5 dakika kaynatılır. ? Hazırlanan keşkül kaselere bölüştürülür. ? Oda sıcaklığına gelen keşküller buzdolabında 1 saat dinlendirilir. ? Servis sırasında file badem ile süslenir. Genel Bilgi Badem toz, çiğ ve tuzsuz bademlerin kabukları ile öğütülmesi sonucunda elde edilir. Toz badem özellikle fırın ve pastane ürünlerinde sıkça kullanılan bir malzemedir. Toz bademi pastalarda, keklerde, kurabiyelerde, ekmeklerde, çöreklerde, tatlılarda, dondurmalarda, yemeklerde kullanabilirsiniz. Toz badem ile tariflerinizi süsleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver