Haydi Dekor Çilek Kız Kedicik Çocuk Odası Cam Tablo

1.319,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 40 x 40
40 x 40
60 x 60

Ürün Bilgileri

Haydi Dekor Çilek Kız Kedicik Çocuk Odası Cam Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: haydi dekor Satıcı Ünvanı: RÜVEYDA DENİZ TANRIKOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8210255747
    Bu ürün haydi dekor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam tablolarımız için 4 mm kalınlığında kırılmaya karşı normal camlara göre 10 kat dayanıklı temper ( ısıl işlem görmüş), kenarları rodajlı (keskinliği giderilmiş) birinci sınıf düz cam kullanıyoruz. Görsellerimizi UV baskı tekniğiyle yüksek çözünürlüklü makinalarımızda hazırlıyoruz. Bu nedenle yüksek kaliteli, mükemmel bir görüntü derinliği sağlar. Tablolarımız iç mekânlar için uygundur. Solvent , PVC veya herhangi bir kanserojen madde içermez. Baskıyı arka yüze yaptığımız için dilediğiniz zaman duvarınızdan indirmeden temizleyebilirsiniz. Firmamız tarafından özel olarak tasarlanan çelik Montaj Aparatı monte edilmiş şekilde gönderiyoruz. Duvara montajı son derece basittir. Tablolarımızın görseldeki boyutu temsilidir. Lütfen almak istediğiniz ürün boyutunu kendi mekanınızda ölçerek, gerçek boyutlandırmayı yapınız. Ürünlerimizi size özel olarak üretiyoruz. Taşıma esnasında kırılmaya karşı özel olarak paketliyor ve gönderiyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver