Hayat Aile Içi Iletişim Temelleri-2 Ailemde Huzur Istiyorum

174 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %7 İndirim
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 80 TL İndirim
Kurumsal Fatura
194,01 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayat Aile Içi Iletişim Temelleri-2 Ailemde Huzur Istiyorum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IQ Kültür Sanat Yayıncılık Satıcı Ünvanı: KİTAP YUVASI YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5631421809
    Bu ürün IQ Kültür Sanat Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Ateşi, kıvılcımken söndürmeli!” Ailemde Huzur İstiyorum… İnsan ailede var olur… Ailede anne-baba ve çocuklar vardır… Aile insanın büyüdüğü, beslendiği yerdir, kökleridir… Yuvanın sıcaklığı, nereye gidilirse gidilsin, aranan ve özlenen bir değerdir… Aile dünyaya gelmenin eşiği, insan olmanın beşiği ve insanlığın geleceğidir… * * * Her insan, içinde daha iyi bir insan saklar. Söz ve davranışlarımızla o iyi insanı açığa çıkarabiliriz. Bir insanın kendini iyi hissetmesi, dünyanın iyiye gitmesine katkıdır. Bir çift güzel söz, insanın dengesini yerine getirebilir. İnsanlar arası ilişkilerde sıkıntı çıkması kaçınılmazdır. Bu sıkıntılar aile bireyleri arasında yaşandığında tüm hayatımızı etkiler. Yaşanan sıkıntıların sebebini herkes önce kendinde aramalı, yanlışı varsa özür dilemeli ve yaşananlardan ders alarak yoluna devam etmelidir. Ayrıca, bir sorunun anlık çözülmesinden daha önemlisi, soruna sebep olan bakış açısını düzeltmektir. Eşler arasında doğru iletişim ve güzel geçimin oluşabilmesi ve devam edebilmesi için, her iki tarafın da kendi payına ne düştüğünü bilmesi ve elinden gelenin en iyisini yapabilmek için çaba sarf etmesi gerekir. Aksi hâlde, herkes ortaya çıkan sorundan karşısındakini sorumlu tutar. Bu ise çözümsüzlüğün ta kendisidir. Oysa bu, iki tarafın da katkısı olan bir sonuçtur ve çözümü de birlikte bulunmalıdır. Bu kitap
  • yaşanmış olaylardan yola çıkarak, ailelerde yaşanan sorunların tespitine ve sorunların çözümünü kolaylaştıracak değişik bakış açıları kazandırmaya yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Saliha Erdim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver