Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Takım

449 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nbirinci Satıcı Ünvanı: ARMASOFT MEDYA DANIŞMANLIK PROJE ÖZEL EĞİTİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080035850000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800358500
    Bu ürün Nbirinci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayatı daha İyi Anlayabilmek İçin “Gündelik hayatımızda gözden kaçırdığımız ve sıradan gördüğümüz konulara sıradışı psikolojik yaklaşımlar.” Bu kitap
  • insanın, eşyanın ve ilişkilerin hâkim kanunlarını öğrenerek, onlara göre doğru yaşama çabasının bir ürünüdür. İnsanın en önemli muhatabı kendisidir ve aklını kullananlar sözü ilk önce ve en çok kendilerine söylerler. Olumlu ya da olumsuz yaşanan her olay bir öğretmendir, kişiye tecrübe kazandırır ve öğrenmeye açık zihinlere dersler verir. Eğer ders alınırsa bu tecrübeler kişiyi olgunlaştırır ve hayatı daha iyi anlamasına ve bundan sonra daha doğru yaşamasına zemin hazırlar. İnsan zihni örneklerle, öykülerle ve temsillerle daha iyi bir şekilde öğrenir. Oluş ve bozuluş kanunlarını öğrenip ona göre ilişkiyi temellendirmek, hem zihni öğrenmeye açık tutar, hem kanunları görme sanatını öğretir hem de kendisini daha iyiye doğru gelişime ve değişime hazır bulundurur.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Saliha Erdim
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Takım

İnsan, sürekli değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilmek için kendini geliştirmek ister. Kişisel gelişim kitapları; iletişim, sağlıklı yaşam, stres yönetimi gibi konuları barındırır. Bu kitaplar kendinizi tanımanız ve geliştirmeniz için oldukça önemlidir. Hayat Yayınları Saliha Erdim aile seti 2 kitap takım, kişisel gelişim yolunuzda size yardımcı olur. Bu ürün, size birçok fayda sağlayabilir. Psikolojik ve fizyolojik olarak hayatınızı pozitif yönde etkiler. Kendinizi tanımanızı sağlar. Sizi zorlayan olaylara nasıl yaklaşmanız gerektiği konusunda bilgi verir. Stres yönetiminde katkı sağlamasıyla dikkat çeker. Kişisel gelişim, insanların keşfedilmemiş yeteneklerini ortaya çıkaran bir süreçtir. Kendinize ve başkalarına objektif bir gözle bakmanızı sağlar. Bu özelliği sayesinde ikili ilişkilerinizde ve aile hayatınızda size birçok avantaj sağlayabilir.

  • Kişisel gelişim
  • Zengin içerik
  • Objektif bakış açısı

Dikkat Çeken Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Özellikleri

Dikkat Çeken Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Özellikleri

Bireyler büyüdükçe kendini tanımaya başlar. Evlilik ve aile hayatındaki sorunlar, bireylere kendini tanıma fırsatı verir. Bir insanın sağlıklı bir aile ortamında bulunması, kişisel gelişimi adına oldukça önemlidir. Aile içinde ve sosyal hayatta iyi iletişim kurmak ise bazen zor olabilir. Bu gibi durumlarda kişisel gelişim kitapları size yardımcı olur. Kendinize ve olaylara objektif bir bakış açısıyla yaklaşmanızı sağlar. Bu sayede sosyal hayatta karşılaştığınız problemleri rahat bir şekilde çözebilirsiniz. Kendinizle ilgili bildiğiniz ve bilmediğiniz yönlerinizi görmenize yardımcı olur. Bu sayede eşinizle ve çocuklarınızla olan iletişiminizi güçlendirirsiniz. Hayat Yayınları Saliha Erdim aile seti 2 kitap takım yorumları, kitabın içeriği hakkında memnuniyet bildirir. Zengin bir içeriğe sahip olan ürün, 2 adet kitap içerir. Bu sayede hem iç dünyanızı hem de ikili ilişkilerinizi geliştirmenize yardımcı olur.

Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Avantajları

Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Avantajları

Kişisel gelişim, birey olma yolunda olan kişilerin potansiyellerini keşfetmesine yardımcı olur. Saliha Erdim kitapları, kişisel gelişim yolunuzda size birçok avantaj sağlar. Kullanılan dilin sade olmasıyla kitabın içeriği sohbet havasında ilerler. Okurken sizi zorlamaz ve kolayca içine çekebilir. Anlaşılır diliyle ve örneklerle öğrendiklerinizi içseleştirmenizi sağlar. Hayatınızı pozitif yönde etkilemesiyle öne çıkar. Özellikle aile içindeki ilişkilerde birçok krizle karşılaşabilirsiniz. Eşinizle olan iletişiminiz bazı zamanlarda zorlaşabilir. Çocuklarınızı anlamada ya da kendinizi onlara doğru bir şekilde ifade etmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sağlıklı bir iletişim kurmak oldukça önemli hale gelir. Bu ürün, size objektif bir bakış açısı kazandırır. Bu sayede olayları farklı açılardan ele almanıza yardımcı olur. Sağlıklı ve doğru iletişimle kendinizi rahat ifade etmenizi sağlar. Bu sayede sosyal hayatta karşınıza çıkan problemleri kolaylıkla çözebilirsiniz.

Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Takım Fiyatı

Hayat Yayınları Saliha Erdim Aile Seti 2 Kitap Takım Fiyatı

Hayat Yayınları Saliha Erdim aile seti 2 kitap takım fiyatı, ürünün tüm özellikleri düşünülerek belirlenir. Sürekli değişen dünyaya ayak uydurabilmek önemlidir. Kişisel gelişiminize önem vermeniz, gelişen dünyaya yetişmenize yardımcı olabilir. Kendini geliştirmek isteyen bireyler, sürekli araştırmaya ve öğrenmeye çalışır. Ürün, başınıza gelen olaylara daha farklı açılardan bakabilmenizi sağlar. İyi gözlem yapmanıza yardımcı olur. Bu özelliğiyle size farkındalık kazandırması dikkat çeker. Objektif bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olur. Bu sayede çevrenizdeki insanlarla sağlıklı iletişim kurabilmenizi sağlayabilir. Karşılaştığınız sorunlara pozitif bir şekilde yaklaşma yeteneğinize katkı sağlar. Böylece hayatınızdaki krizleri kolay yönetebilmeyi de öğrenebilirsiniz. Ürün, zengin içeriği sayesinde motivasyonunuzu artırır. Pozitif bir bakış açısına sahip olmayı destekler. Birçok yönden kendinizi geliştirmenizi sağlayacak bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.