Havana New S7 Pc/android Telefon Gamepad Tablet Oyun Konsolu Kablo

399,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana New S7 Pc/android Telefon Gamepad Tablet Oyun Konsolu Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havana NEW S7 PC/Android Telefon Gamepad Tablet Oyun Konsolu, Mi box,Mi TV stick,Smartbox,PC,Smart TV,Amazon TV Stick uyumlu Android Oyun Denetleyicisi, NEM S7 Kablosuz Anahtar Haritalama Oyun Paketi Joystick PUBG ve COD için Mükemmel, Android için Uyumlu Samsung Galaxy, LG, HTC, Huawei, Xiaomi Diğer Telefon ve Tabletler İçin Uyumludur. PLATFORM VE SİMÜLATÖR VE EMÜLATÖR GEREKLİ YOK -Oyun hesabınızın DİĞER denetleyici kullanılarak yasaklanmasıyla ilgili endişeleriniz mi var? Oyunu aldatmayı bırak! Buradayız! Oyun kumandamız, diğer denetleyici bağlantı yolundan TAMAMEN farklı olan en yeni bağlantı tekniğini kullanır.
  • PUBG & FORNITE TAM DESTEK -Oyun kumandası Aksiyon / Yarış / Dövüş / Atış / Atletizm oyunlarını destekler. Heroes Star Wars Galaxy, Summoners War, War Dragons, Golf Clash, NBA 2K Mobile Basketball, NBA LIVE Mobile Basketball, WWE SuperCard, Madden NFL Overdrive Football, MLB 9 Innings 18, MLB Tap Sports Baseball 2018, Mobile Legends Bang Bang, King Avalon Dragon Warfare'in
  • EN ÇOK OYUN DESTEKLEME -Call of Duty Mobile, Halo, Asphalt 9 Legends, Bike Race Ücretsiz Stil Oyunları, CSR Racing 2, Guns of Glory, Garena Free Fire, Last Day on Earth Survival, Last Shelter Survival, Grand Theft Auto 5, Pixel Gun 3D Battle Royale, Sniper 3D Assassin Gun Games, The Walking Dead Our World, World of Tanks Blitz MMO, DRAGON BALL LEGENDS, DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE, FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS, Final Fantasy XV Yeni Bir İmparatorluk, Game of Thrones Conquest, Injustice 2
  • UYUMLU MODELLER -Android 5.0+ sürümünü gerektirir. Destek Samsung Galaxy S10 + S10 S9 S8 S7 Note 10+ 9 8 A9 C9, Samsung S20 S20 +, LG, Sony Xperia, Moto, Google, Nokia Lumia, Huawei, Xiaomi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Havana HCG3401-HVN New S7 PC/Android Telefon Gamepad Tablet Oyun Konsolu

Havana New S7 Pc/Android telefon gamepad tablet oyun konsolu tüm cihazlarınız için üstün bir oyun deneyimi sağlar. Uyum sağladığı modeller arasında Android 5.0, Samsung Galaxy S10, S9, S8, S7, Note 10 dışında LG, Sony Xperia, Moto, Google, Nokia Lumia, Huawei ve Xiaomi yer alır. Özellikle de oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlar olan PUBG ve Fortnite ile de %100 uyumlu bir şekilde çalışır. Aynı anda 2 tuşa basma özelliğini destekler. Eğer bu konuda bir problem meydana gelirse, oyun ayarlarından kaynaklıdır. Ürün, platform, simülatör ve emülatörlere gerek duymadan çalışır. En yeni bağlantı tekniğini kullanarak diğer denetleyici türlerinden farklı bir bağlantıya sahiptir.

  • PUBG & Fortnite ile %100 Uyum
  • Simülatör ve Emülatöre Gerek Duymaz
  • En çok oyunu destekleyen gamepad

Havana New S7 Gamepad Tablet Oyun Konsolunun Özellikleri

Havana New S7 Gamepad Tablet Oyun Konsolunun Özellikleri

Havana New S7 Pc/Android telefon gamepad tablet oyun konsolunun özellikleri arasında ilk göze çarpanlardan biri geniş yelpazede oyun desteklemesidir. 239 gram ağırlığında olan oyun konsolu, tak ve çalıştır özelliği ile kolay bir kurulum aşamasına sahiptir. Ürün, Bluetooth 3.0 kablosuz bağlantıyı destekler. Hassas bir analog çift joysticklere sahiptir. Kullanıcılar vuruş hissiyatını hissederek oyunlarını deneyimler. Ergonomik bir tasarım sahip olan ürün, eğri bir dizayn ile eli ağrıtmayacak şekilde tasarlanmıştır. 10 metreye kadar yüksek hızlı ve güvenilir Bluetooth bağlantısına sahiptir. Aynı zamanda, Windows 7/8/10, iOS, Android Smartphone ve tabletler ile de uyumludur. 2 – 3 saat şarj süresinde sahip olan gamepad, 10 saat boyunca kesintisiz bir oyun deneyimi sunar.

Havana New S7 Android Telefon Tablet Oyun Konsolu Kimlere Hitap Eder?

Havana New S7 Android Telefon Tablet Oyun Konsolu Kimlere Hitap Eder?

Havana New S7 Pc/Android telefon tablet gamepad oyun oynayan her yaştan kesime hitap eder. Mobil ve PC oyunları tutkunlarının daha iyi bir oyun deneyimine sahip olmasını sağlar. Piyasada yer alan birçok popüler oyunu destekler. Çok oyunculu modlar ile uyumlu bir şekilde çalışır. Aynı zamanda, Android 4.0 ve üstü akıllı telefonlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Böylelikle, ister mobil ister kişisel bilgisayarlarınızda sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamak mümkündür. İnce çift analog joystickleri ile her yaştan oyuncunun rahat bir şekilde oyun oynayabilmesini sağlar. Hassas bir çapraz anahtara sahiptir. Böylelikle, tuşlara basmak için güç kullanmanız gerekmez ve parmakları ağrıtmaz. Uzun süreler oyun oynama imkanı tanır. Oyuncuların bir gamepad ürününde en çok dikkat ettikleri rahat tuş özelliği dikkate alınarak tasarlanmıştır.

Havana New S7 Pc Gamepad Tablet Oyun Konsolu Kullanışlı mıdır?

Havana New S7 Pc Gamepad Tablet Oyun Konsolu Kullanışlı mıdır?

Havana New S7 Pc/Android telefon gamepad tablet oyun konsolu kullanışlı özellikleri ile dikkat çeker. Rahat tuşlara sahip olan ürün, oyuncuların uzun süreler boyunca oyun oynamalarını sağlar. Ergonomik tasarımı ile elde tutulduğu süre boyunca parmakları ağrıtmaz. Hassas bir joystick tasarımına sahiptir. Aynı zamanda, akıllı güç tasarrufu modu ile pil etkinliğini arttırmaktadır. 10 metre iletim mesafesine sahip olan konsol, kullanıcıların güçlü ve güvenilir bir bağlantı ile uzaktan oyun oynamasını sağlar. Turbu fonksiyonu özelliğine sahiptir. Havana New S7 Pc/Android telefon gamepad tablet oyun konsolu yorum aracılığı ile gelen yorumlarda konsolun oldukça kullanışlı özelliklere sahip olduğu belirtilmiştir. Havana New S7 pc/android telefon gamepad tablet oyun konsolu, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Trendyol üzerinden ürünü birkaç tık ile kolay ve hızlı bir şekilde satın almak mümkündür.