Havana 360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Sprey Mop Paspas Yedek 4 Mikrofiber Bez

283,79 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Havana 360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Sprey Mop Paspas Yedek 4 Mikrofiber Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havana 360 derece dönen su püskürtmeli sprey mop paspas 4 mikrofiber bez zemin temizliği için mikrofiber sprey yer paspasları, havana 360 derece temizlik mutfak paspası, doldurulabilir şişe, 4 yıkanabilir paspas pedleri ve laminat, parke, seramik, vinil plan, fayans, ahşap zemin gri microfiber toz paspası ıslak paspas kuru silgi ve ıslak paspas: Yumuşak, emici, dayanıklı ve tekrar kullanılabilen 2 paket şönil ped ve 1 paket mikrofiber bez, ıslak paspas olarak kullanılabileceği gibi toz paspası olarak da kullanılabilir. Kiri, tozu, evcil hayvan tüylerini, kırıntıları ve nemi toplayın ve evcil hayvan sahipleri ve çocukları olan ailelerin savunucusu olarak düz tek kullanımlık malzemelerden daha fazla kiri toplamak için çatlakların derinliklerine temizlik yapın çabalardan tasarruf edin ve paradan tasarruf edin: 360 derece temizleme spreyi paspas kafası, tozu, koltuk altındaki saçları, masayı, yatağı, altları, mobilyaları veya diğer köşeleri temizlemek için esnektir, eğilmenize, mobil mobilyalara veda etmenize gerek yoktur, tasarruf edin normal paspastan daha gereksiz zaman ve hayal kırıklığı. Yeniden kullanılabilir mikrofiber paspas pedleri ve kafaları dayanıklıdır ve makinede yıkanabilir, bu da cüzdanınızda daha fazla para, çöpte daha az atık tutar. Havana sprey zemin paspası avantajları: Duvara monte olarak tasarlanmış olup, temizlik işini bitirdikten sonra banyonuzu daha temiz ve düzenli hale getirmek için laminat paspayı duvara asabilirsiniz. Ahşap zemin paspasımızın yükseltilmiş alüminyum alaşımlı çubuğu, gevşemeyen veya kırılmayan geleneksel paspaslardan daha dayanıklı ve hafiftir. Sprey paspas bezi üzerindeki kir, leke ve kılları temizlemek için çok işlevli bir kazıyıcı ile birlikte verilir, bu da temizlik işini çok daha kolay hale getirir ve ellerinizi kirletmez. Mikrofiber paspas detayları ve risksiz servis: Yer paspaslarının boyutu yaklaşık 128 x 14 x 38 cm ve 750 gram ağırlığındadır. Laminat yer paspası kiti şunları içerir: 1 * yer paspası, 1 * su deposu, 2 * şönil zemin paspası bezi, 1 * mikrofiber paspas pedleridir. Ahşap zemin paspasımız aynı zamanda pencereleri, duvarları, tavanları ve mobilyaları temizlemek için bir pencere spreyi paspası olarak da kullanılabilir. Sert zeminler için yeniden kullanılabilir, yıkanabilir paspas kafalı sprey paspas ve temizleme solüsyonu için 640 ml şişedir. Mikrofiber paspas kafası doğal olarak tozu ve kiri çeker ve hapseder. 360 derece dönebilen başlık, köşelere dönmenize ve büyük mobilyaların etrafını kolaylıkla paspaslamanıza olanak tanır. Duyarlı sprey kafası, paspasın önündeki sıvıyı serbest bırakır
  • Istediğiniz kadar çok veya az püskürtün. Hafif, kompakt ve kullanımlar arasında saklaması kolaydır. Linolyum, fayans, parke ve daha fazlası dahil olmak üzere sert yüzeyleri lekelemek ve silmek için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver