Hastat Taze Yeşil Ceviz (3 Kg.)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hastat Taze Yeşil Ceviz (3 Kg.)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürünlerimiz, Isparta'nın köylerinde yetiştirilmiş taze, yeşil kabuğu üzerinde, doğal cevizlerdir. Yeşil kabuğu çıkarıldıktan sonra ince kabuğu kırılıp taze cevizler soyularak tüketilir. Yeşil kabukları da başlı başına şifa kaynağı olup kozmetik alanında kullanılabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 3 Kg
Geri Bildirim Ver

Hastat Taze Yeşil Ceviz (3 kg)

Kuruyemişler çeşitli şekillerde tüketilerek vücuda katkıda bulunur. Bu noktada direkt olarak yenilebilmesinin yanı sıra pek çok tatlı ya da tuzlu yiyecekleri süslemek için de tercih edilir. Ceviz de bunlar arasında yer alır. Taze olduğundan dolayı kabukları ile sunulan bu ürün, toplamda 3 kg ağırlığa sahiptir. Özenle toplanarak müşterilerin faydalanması için kullanıma hazır hale getirilir. Yeşil renkli kabuklarından ayırdığınız cevizleri kırarak tüketebilirsiniz. Taze olduklarından dolayı çoğu kişi tarafından yiyeceklerin üst kısmında bulunan ve ince yapılı olan zar da soyulur. Bu sayede tatlı ve bir o kadar da leziz bir hal alır. Yeşil ceviz tüketmeyi seven kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünü temin ederek tüketilmesi mümkün olan dönem içerisinde bol bol kullanabilirsiniz.

  • Ekonomik ambalaj
  • Taze toplanan hasat
  • Organik tarımla yetişen ürün

Hastat Ceviz (3 kg) Faydaları

Hastat Ceviz (3 kg) Faydaları

Isparta’da bulunan pek çok köyden toplanarak müşterilerin kullanımına sunulan ceviz faydalı olması ile bilinir. Besin değeri yüksek olan bu ürünleri kendiniz ve sevdikleriniz için temin ederek gün içerisinde yeterli miktarda tüketebilirsiniz. 3 kg olarak sunulan ürünle uzun bir süre boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Taze ceviz pek çok kişinin kabuklarından ayırdıktan sonra direkt olarak tükettiği besinler arasında yer alır. Çay ya da kahve yanında ikram etmek üzere bu gibi besin değeri yüksek olan ürünlerden yana seçim yapabilirsiniz. Hastat taze yeşil ceviz (3 kg) ekonomik ambalajıyla satın alabilir, lezzetli ve bir o kadar da besleyici olan yemişlere sahip olabilirsiniz. Özenle toplanarak paketlenen bu ürünleri uzun zaman boyunca yaşam alanlarının belirli kısımlarında muhafaza edebilirsiniz. Serin ve kuru alanlarda saklayarak dilediğiniz zaman tüketmek üzere temizleyebilirsiniz.

Hastat Ceviz (3 kg) Kullananlar ve Özellikleri

Hastat Ceviz (3 kg) Kullananlar ve Özellikleri

Cevizler kullanımı yaygın olan ürünler arasında bulunur. Hem taze olarak tüketilmesi hem de çeşitli yiyeceklerin süslenmesi mümkündür. O nedenle müşteriler açısından sıklıkla talep edilir. Hastat taze yeşil ceviz (3 kg) kullananlar tarafından farklı biçimlerde değerlendirilir. Ürün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından keyifle tüketilir. Hastat taze yeşil ceviz (3 kg) satın alarak içerisinde pek çok besleyici maddeyi bulunduran yemişe sahip olabilirsiniz. Mutfaklarda masaların ya da tezgahların üzerinde dekoratif amaçlı da koyabilirsiniz. Dilediğiniz zaman kırıp temizleyerek tüketebilirsiniz. Sadece iç kısmı değil, yeşil kabuk kısmı da çeşitli biçimlerde değerlendirilebilir. Kozmetik alanında sıklıkla kullanılan bu kısımlardan da kendi ihtiyaçlarınıza uygun olacak şekilde yararlanabilirsiniz. Hem faydalı hem de çeşitli şekillerde kullanımı mümkün olan bu ürünü temin ederek siz de gün içerisinde farklı biçimlerde tüketebilirsiniz.

Kampanyalı Hastat Ceviz (3 kg) Fiyatı

Kampanyalı Hastat Ceviz (3 kg) Fiyatı

Taze olan cevizler özellikle tercih edilen yiyecekler arasında yer alır. Günlük yeterli miktarda vitamin ve mineralin vücuda alınmasına yardımcı olur. Ayrıca antioksidan bakımından zengin olması da çeşitli hastalıklara karşı direnç gösterebilme noktasında fayda sağlar. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olmasının yanı sıra içerisindeki E vitamini ile cildin yenilenmesine de etki eder. Sindirim sisteminin de düzenlenmesine katkıda bulunan ürünün ishal kesici özelliği vardır. Yüksek tüketim oranına sahip olan Hastat taze yeşil ceviz (3 kg) yorum bölümü sayesinde ürünün ne şekilde ve ne amaçlar ile kullanıldığını öğrenebilirsiniz. Gerek özellikleri gerekse miktarı bakımından fiyatlandırılan ürünü belirli bir süre boyunca yetecek şekilde sipariş edebilirsiniz. Hastat taze yeşil ceviz (3 kg) fiyat kampanyaları sayesinde kalp ve beyin sağlığını koruma noktasında etkili olan ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.