5
Boya İncelticiler & Çözücüler kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

HASKAN BOYA Chromat Metal Kaporta Sıvı Boya Sökücü 800ml

250 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HASKAN BOYA Chromat Metal Kaporta Sıvı Boya Sökücü 800ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜZBAŞIOĞLU BOYA Satıcı Ünvanı: YÜZBAŞIOĞLU BOYA İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995028703900013 Vergi Kimlik Numarası: 9950287039
    Bu ürün YÜZBAŞIOĞLU BOYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uygulanacak yüzeyler Solventli ve su bazlı boyaların yüzeyden temizlenmesi amacıyla duvar, ahşap, beton, brüt beton, mdf, betopan, demir, çelik, alçı ve alçıpan yüzeylerde kullanılır. Alçı ve alçıpan üzerinde uygulama yaparken yüzeye dikkat edilmeli, gerekirse yüzey temizliği sonrasında yoklama işlemi yapılmalıdır. Uygulama Yüzeyden sökülecek boyanın üzerine fırça ile sürülür. 3-5 dakika beklenmelidir. Kabaran boya yüzeyden spatül yardımıyla uzaklaştırılır. Yeniden boyama işleminden önce yüzey iyice temizlenmelidir. Çok katlı boyalı yüzeyler için her katta ayrı ayrı sürülmesi gereklidir. +5°c ile +30°c arasında uygulayınız. Özellikle sıcak havalarda uygulama yaparken ambalajın açılması esnasında kapak yüze doğru tutulmadan açılmalı ve buharından korunmak için mutlaka yüzünüzü koruyarak kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Astarlar
Geri Bildirim Ver