HANIF PUMP Hanıf-damacana Içın Şarjlı Elektırıklı Otomotık Su Pompası Üst Kalıta

Çok Al, Az Öde!
1 x  164,03 TL
%5 indirim
2 x  155,83 TL
311,66 TL
%10 indirim
3 x  147,63 TL
442,88 TL
%15 indirim
4 x  139,43 TL
557,70 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
6 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HANIF PUMP Hanıf-damacana Içın Şarjlı Elektırıklı Otomotık Su Pompası Üst Kalıta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oral Satıcı Ünvanı: NBA PARTNERS BİLGİSAYAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630132277000001 Vergi Kimlik Numarası: 6301322770
    Bu ürün Oral tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarjlı otomotik ve elektrikli damacana supompası durum sıfır menşei Türkiye anne ve bebek kullanımına uygun malzemedenüretilmiştir. Kokusuz ve sağlığa uygun malzemeden üretilmiştir. Açık alanlardave kamp kullanımı için uygundur. Şarjlı göstergesi ışığı, dijital çalıştırmatuşu, USB şarj kablosu, 6-ay garanti tek şarj da 3-4, adet 19 lt damacana suyuboşaltır. BPA içermez, damacana kapağı sökülmeden monta edilir, kapağınüstünden bıçak ile çarpı (+) şekilde delik açılıp kolayca monta edilir. Bu ürün den fazla 10 adet siparişverebilirsiniz. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkınısaklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adettenfazla stok sunulmuştur. İncalemiş olduğunuz ürünün satış fiyatınısatıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafındansatılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcılarıürün için belirledikleri fiyat, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerindeki promosyonlara, kargonun bedavaolup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilmemesine,ürünlerin stok ve katigorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır. KULLANIM TALIMATI
  • Kutuyu açtıktan sonra ürün, kutunun içinden çıkan USB şarj kablosu ve herhangi bır telefon şarj aleti kullanılarak ürün 4 saat şarja takılır.
  • Paslanmaz çelik boru üründe bulunan yuvaya yerleştirilir. Paslanmaz çelik boru üründeki yuvada bulunan plastik ile sabitlenir.
  • Selikon su hortumu ürünün alt kısmında bulunan hortum yerine yerleştirilir.
  • Damacana kapağı sökülmeden, kapağın üstüne çarpı şekilde [+] delık açılıp, silikon su hortumu damacana içine sarkıtılıp, ürün kapağın üstünden monta edilir.
  • Ürünün üst kısmında bulunan açma kapama tuşuna tek sefer basılıp çalıştırılır.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şarjlı
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver