Hametol Onarıcı Bakım Kremi 30 Gr + Cilt Bakım Kremi 30 Gr

249,90 TL

Ürün Bilgileri

Hametol Onarıcı Bakım Kremi 30 Gr + Cilt Bakım Kremi 30 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hametol Onarıcı Bakım Kremi + Cilt Bakım Kremi Hametol onarıcı bakım + cilt bakım kremi 30gr + 30gr kış seti hametol cilt bakım kremi 30 gr el ve yüz için Hametol cilt bakım kremi günlük cilt bakımı için uygundur. Yüzünüzde, elinizde ve vücudun istenilen yerinde güvenle kullanabilirsiniz. Özel içeriği ile kuru,çatlayan ve gerginleşen cildinize hassas bakım sağlar Ihtiyaca göre günde bir yada iki kez uygulayabilirsiniz. Hametol cilt bakım kremi cildin ihtiyaç duyduğu günlük bakım ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Hametol onarıcı bakım kremi 30 gr hametol onarıcı bakım kremini yüzünüzde, elinizde ve vücudun istenilen yerinde güvenle kullanabilirsiniz. Özel içeriği ile kuru, çatlayan ve gerginleşen cildinize hassas bakım sağlar. Ihtiyaca göre günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver

Hametol Onarıcı Bakım Kremi 30 gr + Cilt Bakım Kremi 30 gr

Kremler gün boyu kuruyan ve hassaslaşan ciltler için kurtarıcı ürünlerdir. Soğuk havalarda ve cildin hassas olduğu zaman aralıklarında günlük rutine dahil edilir. Daha parlak ve canlı cilt görünümüne ulaşmayı sağlar. Doğanın mucizevi ürünlerini içeriğinde bulunduran Hametol onarıcı bakım kremi ile cildinizin nem bariyerini güçlendirerek olumsuz hava şartlarından ve kuruluktan korunabilirsiniz. İçerisinde bulunan hamamelis özleri sayesinde doğal bakım yapar. Genç ve sağlıklı bir cilde kavuşmayı sağlar. Yaşlanmanın ve kuruluğun getirdiği matlığı yok ederek canlı ve parlak bir cilde kavuşmaya yardımcı olur. Hametol cilt bakım kremi kullananlar ve ürün hakkında fikrini belirtenlerin yorumlarını değerlendirebilirsiniz. Krem hakkında bilgi almak için ürün içeriğini okuyabilirsiniz. Bazı öne çıkan özellikleri şöyledir:

  • Tahriş, pişik, kızarıklık durumlarında kullanım
  • Onarıcı ve nemlendirici özellik
  • Bebekler için özel formül

Hametol Onarıcı Bakım Kremi Özellikleri

Hametol Onarıcı Bakım Kremi Özellikleri

Hametol onarıcı bakım kremi 30 gr + cilt bakım kremi 30 gr içerisinde hamamelis özleri bulunur. Özel içerikli ürün her cilt yapısına uyum sağlar. Hassas ciltler düşünülerek hazırlanır. Doğal özler bulundurması nedeniyle her yaştan kullanıma uygundur. Bebekler, çocuklar ve yetişkinler gönül rahatlığı ile kullanabilir. Zararlı kimyasallar içermez. Hoş bir kokuya sahip olmasının yanı sıra kolay emilir. Dağılma konusunda sizi zorlamaz. Kadife bitişli krem, bebeklerin cilt yapısı ile uyumludur. Cildiniz dışarıya karşı savunmasızdır. Sıcak, soğuk ve kuru hava şartları cildinizi olumsuz etkileyebilir. Uzun süreli kuruluk ve nemlenmeyen cilt yaşlanma belirtileri gösterebilir. Cildinizi Hametol onarıcı bakım kremi 30 gr ile neme doyurarak her zaman canlı, parlak, gergin, genç bir cilde sahip olabilirsiniz. Su bazlı olarak hazırlanan ürüne kolayca satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hametol Onarıcı Bakım Kremi Özellikleri ve Kullanımı

Hametol Onarıcı Bakım Kremi Özellikleri ve Kullanımı

Hametol bakım kremi özellikler bakımından doğal ve zengin içeriğe sahip olması ile öne çıkar. Her yaştan ve cilt yapısından kişinin kullanımına uygundur. Onarıcı ve tedavi edici özelliklere sahiptir. Çocuk ve bebekler için güvenle kullanılabilir. Hametol onarıcı bakım kremi temiz ve katkısız içeriğe sahiptir. Tamamen doğal malzemelerden bitkisel olarak üretilen bakım kremi, herhangi bir alerjiye sebep olmaz. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Cildinizi kuru hissettiğinizde ya da günlük olarak kullanabilirsiniz. Özel olarak kuruluk yaşadığınız bölgeler için de ayrıca tercih edebilirsiniz. Dirsek, diz kapağı gibi sertleşen bölgeler ya da dudak burun çevresi gibi yüz bölgesi için de kullanıma uygundur. Yapışkan his bırakmadan kısa sürede emilir. İnce bir yapıya sahiptir. Güneşin kurutucu etkilerinden korunmak için güneş öncesi ve sonrası da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hametol Onarıcı Bakım Kremi Uygun Fiyatlarla

Hametol Onarıcı Bakım Kremi Uygun Fiyatlarla

Hametol onarıcı bakım kremi fiyat konusunda ürün boyutlarına göre değişiklik gösterebilir. Hassas ciltlere özel olarak hazırlanan ürün mevsim geçişlerinde yaşanan kuruluk gibi şikayetlerde de kullanılabilir. Soğuk havaların ve olumsuz hava şartlarının yıprattığı bölgeleri verdiği nem sayesinde kısa sürede onarır. Kolayca emilir ve yağlı his bırakmaz. Makyaj altı kullanım için de uygundur. Klinik olarak test edilmiştir. Düzenli kullanımda daha iyi ve etkili bir nemlendirme sağlar. Sivilce ya da herhangi bir alerjen oluşturmaz. Hoş kokusu ile ferahlık sağlar. Kendiniz ve sevdikleriniz için de gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz Hametan krem 30 gr tamamen doğal içeriklerle üretilen ürünü istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Tahriş ve pişik durumlarında kısa sürede çözüm sağlayan Hametol cilt bakım kremi 30 gr bakım ürünününü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.