HALZEY Bebeklerde Gaz Sancısı (Kolik) Önleyici, Gaz Giderici Kemer Kiraz Çekirdekli, Bebek Bel Koruyucu

196,10 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HALZEY Bebeklerde Gaz Sancısı (Kolik) Önleyici, Gaz Giderici Kemer Kiraz Çekirdekli, Bebek Bel Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HALZEY Satıcı Ünvanı: HALZEY BEBEK PETSHOP VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0456204646800001 Vergi Kimlik Numarası: 4562046468
    Bu ürün HALZEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaz giderici Kemer Kemeri Huzursuz, kasılma ve ağlama nöbetleri sebebiyle oluşabilmektedir. Kolik bebeklerde ise ağlamaya başladığında sakinleştirilemez uzun sürmektedir. Kolik bebeğin ağlama nöbeti, çoğunlukla gaz çıkarmasıyla sonlanır. HALZEY Kiraz Çekirdekli Kemer Gaz Sancısını Azaltmak İçin Doğal Malzemeden Üretilmiş İdeal Bir Üründür. Kiraz Çekirdekli Kese 1 Dk Isıtılmalı Ve Kemerin Cebine Konularak Bebeğin Karnına Gelecek Şekilde Bağlanmalıdır. En İyi Sonuç İçin Bebeğinizin Isınmış Karnına Dairesel Hareketlerle Masaj Yapınız.
  • Kolik Bebek Doğumun ardından, ilk ya da ikinci haftada ortaya çıkan kolik, bebeklerde kasılma ve ağlama nöbetleri şeklinde görülen, anne ve babaları bir hayli endişelendiren durumdur.
  • Bebeklerin yaklaşık olarak %20'sinde olduğu düşünülen bu durum, bir hastalık ya da hastalık belirtisi değildir. olarak da tanımlanabilen kolik bebek tanısının koyulabilmesi için 3 ya da 4 aydan küçük bebekte, haftada en az 3 gün boyunca ve gün içinde yaklaşık 3 saat süren huzursuzluk, kasılma ve ağlama nöbetleri görülmesi gerekir. Kolik bebek varlığında ağlama, normal ağlamalardan farklıdır.
  • Farklı bir deyişle bebek ağlamaya başladığında sakinleştirilemez ve ağlama nöbetleri çoğunlukla, öğleden sonra ve akşamları görülür. Nadiren de olsa ağlama krizleri 24 saat sürebilir. Kolik bebeklerin ağlaması çoğunlukla her gün görülür.
  • Zaman zaman ağlama krizleri dursa da aniden tekrar başlayabilir. Kolik bebeğin ağlama nöbeti, çoğunlukla gaz çıkarmasıyla sonlanır. Bebeğin ağlaması farklı bir durumdan kaynaklanmıyorsa ağlamalar, çoğunlukla 3. aydan sonra azalarak biter.
  • Gaz sancısından kaynaklanan bu durumda bebeğin sakinleşmesine yardımcı olan bazı yöntemler bulunur bunların en başında HALZEY kemer gelmektedir.
Geri Bildirim Ver