10
Karışık Kuruyemiş kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

HALUK AYDIN KURUYEMİŞ Lüks Karışık Kuruyemiş 1 Kg

540 TL
(540 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HALUK AYDIN KURUYEMİŞ Lüks Karışık Kuruyemiş 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HALUK AYDIN KURUYEMİŞ Satıcı Ünvanı: AYPAŞ GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123006815300010 Vergi Kimlik Numarası: 1230068153
    Bu ürün HALUK AYDIN KURUYEMİŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler : 1 - Antep Fıstığı 2 - Kavrulmuş Kaju3 - Kavrulmuş Badem içi Tuzsuz4 - Kavrulmuş Fındık içi 5 - Fıstık içi Tuzsuz Afiyet Olsun - Ürünlerimizi, uzun süre aynı tadı alabilmeniz için defalarca ağzı açılıp kilitlenen özel ambalajda hizmetinize sunuyoruz. Kilitli Ambalaj Özelliği : 1- Ambalaj içinde oksidasyon asgari düzeyde kalır. 2- Tazeliğini korur. 3- Doğal nemini muhafaza eder. 4- Tad ve kokusunu muhafaza eder. 5- Üzüm, kayısı vs. gibi ürünlerin sertleşmesini önler. SAKLAMA KOŞULLARI: 1- Kuru, ve serin bir ortamda muhafaza edilmelidir. 2- Güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. RESİMDE GÖRDÜKLERİNİZ, KENDİ ÜRÜNLERİMİZDİR. 1- Almış olduğunuz ürünler mağazalarımıza gönderdiğimiz günlük üretilen stoktan kargo edilmektedir. 2- Kargo ücretsizdir. 3- Farklı fatura veya farklı adresi belirtiniz. 4- Birden fazla ürün alımınızda tek kargo paketi ile gönderilir. 5- Resmi tatil günlerindeki siparişleriniz takip eden ilk iş günü kargolanır. 6- Kargo sürecini çok yakından sizinle birlikte takip ederek risklere fırsat vermiyoruz. TEŞEKKÜR EDERİZ.
Geri Bildirim Ver

Haluk Aydın Kuruyemiş Lüks Karışık Kuruyemiş 1 kg

Kuruyemişlerin sağlığa faydaları saymakla bitmez. Bol miktarda vitamin ve mineral içerir, enerji verir, tok tutar ve doğru miktarda tüketiminde yağ yaktırır. Haluk Aydın kuruyemiş lüks karışık kuruyemiş 1 kg içerisinde Antep fıstığı, kavrulmuş kaju, kavrulmuş badem içi, kavrulmuş fındık içi ve tuzsuz fıstık içi bulunur. İçerisinde 5 çeşit yemiş bulunduran paketten canınız hangisini isterse onu alıp tüketebilirsiniz. Paket kilitli ambalajda gönderildiği için hava almaz, bozulmaz ve birçok kez amabalajı açmanıza rağmen içindekiler tazeliğini korur. Zengin besin değerine sahip bu besinleri sabah kahvaltıda ve iş yerinizde ya da okulunuzda öğle arasında tüketebilirsiniz. Tek başına tüketebileceğiniz gibi tatlılarınızda da tüketebilirsiniz. Özellikle sporcular için çok önemlidir.

  • 5 çeşit zengin yemiş içeriği
  • Vitamin ve mineral kaynağı
  • Tadını ve kokusunu muhafaza eden kilitli ambalaj

Lezzetli Haluk Aydın Kuruyemiş Özellikleri

Lezzetli Haluk Aydın Kuruyemiş Özellikleri

Kuruyemişler verdiği enerji miktarı ve lezzetiyle beslenme listelerinin başlarında yer alır. Kemikleri güçlendirir, sindirim sistemini düzenler, kalp hastalıkları ve kanser riskini azaltır. Protein ve doymamış yağ açısından zengindir. Her biri farklı miktarda ve farklı çeşitte vitamin ve mineral içerir. Bu yüzden tüketeceğinizin farklı çeşitte olması önemlidir. Haluk Aydın kuruyemiş paketi içerisinde zengin kuruyemiş çeşitleri mevcuttur. İçerdiği Antep fıstığı antioksidan içeriği en yüksek olandır. Kavrulmuş kaju bol miktarda magnezyum içerir ve bu sayede kan basıncını dengeler. Kavrulmuş tuzsuz badem içi tekli doymamış yağ asitleri, lif, antioksidan, magnezyum ve kalsiyum minerali içerir. Badem içi kan şekerini dengeler ve kolesterolün düşmesini sağlar. Kavrulmuş fındık içi E vitamini açısından zengindir. Tuzsuz fıstık içi ise yüksek lif içeriği sayesinde bağırsak sağlığına fayda sağlar.

Haluk Aydın Kuruyemiş Lüks Karışık 1000 gr Avantajları

Haluk Aydın Kuruyemiş Lüks Karışık 1000 gr Avantajları

Birçok beslenme uzmanı ve doktor sıklıkla farklı kuruyemiş çeşitlerinin tüketimini tavsiye eder. Sindirim sistemini, cilt sağlığını desteklerken yağ yakımına yardımcı olur. Yaşlanma etkilerini azaltır ve beyin sağlığını destekler. Tüketirken taze kalması, bozulmaması, kendi kokusunu ve tadını muhafaza etmesi için saklanma koşulları önemlidir. Haluk Aydın kuruyemiş lüks karışık 1000 gram kilitli ambalajlarda gönderilir. Bu sayede ambalaj içinde oksidasyon en az seviyede kalır, tazeliğini korur, doğal nemini ve tadını muhafaza eder. Paketi açtığınızda güzel kokusu burnunuza vururken bayatlamadan tüketebilirsiniz. Özellikle her besinden ayrı ayrı faydalanmak isteyenler için bu karışık paket güzel bir tercihtir. Kuruyemişler enerji verici ve tok tutucu olduğu için günde bir avuç olarak farklı çeşitlerden tüketimi önerilir. Yüksek enerji miktarından dolayı sporculara ve beyni geliştirdiği için çocuklara tavsiye edilir.

Haluk Aydın Kuruyemi̇ş Lüks Karışık Kuruyemiş 1 kg Fiyatı

Haluk Aydın Kuruyemi̇ş Lüks Karışık Kuruyemiş 1 kg Fiyatı

Cilt sağlığını destekleyen, yaşlanmanın etkilerini azaltan kuruyemişler yağ yakımını arttırır ve kansere karşı savaşır. Muhallebiden, kurabiyelere ve baklavalara kadar birçok tarifte kullanılır. Kilitli ambalajı sayesinde doğal nemini, kokusunu ve tadını uzun süre muhafaza eder. Zengin çeşite sahip olan bu paket; Antep fıstığı, kaju, badem içi, fındık içi ve fıstık içi gıdalarını içerir. Kuruyemişler protein ve karbonhidrat kaynağıdır A, B1, B2, B6 vitaminleri ile fosfat, kalsiyum ve demir gibi mineralleri içerir. Acıktığınızda ancak yemek yemeye vaktiniz olmadığında doyurucu ve lezzetli bir atıştırmalık olarak kuruyemiş tüketebilirsiniz. Haluk Aydın kuruyemiş lüks karışık kuruyemiş 1 kg fiyatı paketin bütün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Haluk Aydın kuruyemiş lüks karışık kuruyemiş 1 kg yorumları Trendyol üzerinden okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.