hairbox professional hair care products Erkek Saç Çıkarıcı Serum, Saç Çıkaran Serum , Saç Çıkartıcı ( 3adet Serum Dermaroller )

1.100 TL
(550 TL / adet)

Ürün Bilgileri

hairbox professional hair care products Erkek Saç Çıkarıcı Serum, Saç Çıkaran Serum , Saç Çıkartıcı ( 3adet Serum Dermaroller )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hairbox professional hair care Satıcı Ünvanı: ATEŞ KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0101116025200001 Vergi Kimlik Numarası: 1011160252
    Bu ürün hairbox professional hair care tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • kullanımı, 1- hairbox saç serumu sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılır. 2- Dermaroler tarak ilk iki ay günde Bir ondan sonraki aylar 4 - 5 günde bir kullanılması tavsiye edilir. 3- Dermaroler tarak sorunlu olan bölgelere 3 kez üzerinden gidecek şekilde sürmeniz yeterlidir (bastırarak kullanılması tavsiye edilir, kızarıklık olması yeterli olacaktır.) 4- Saç Serumu ilk 6 ay sabah akşam kullanımda saçlar maksimum sonuca ulaşır, 6 aydan sonra günde bir kullanılmalı ve 1 sene dolduktan sonra azaltarak 2 günde bir kullanılmalıdır. 5- Sonuçlar herkeste aynı olmayabilir, kişinin bünyesi değerleri ,yaşı ve bir çok etkene göre sonuç alma süresi ve çok saç çıkma yoğunluğu değişir. 6- Saç losyonunu sürdükten sonra saçlar en az 8 saat yıkanmamalıdır. Sabah sürdüyseniz akşam yıkanmalı akşam sürdüyseniz sabah yıkamalısınız. 7- Saçlarınızı hairbox şampuan ile yıkamanız tavsiye edilir. Hairbox şampuan saf doğal tuzsuz olduğu için saçlara zarar vermez. 8- Hairbox Saç Serumu ilk 40 gün Kullanmaya başladığınızda cansız ile zayıf dökülmeye yakın olan saçlarınızı dökülebilir , bu durumda panik yapmayın dökülen saçlarınız 60 günden sonra daha güçlü çıkacaktır. 9- Dermaroler tarak saçlarınızda kepeklenme deri soyulması yapabilir, yeni saç oluşumu kaşıntıyı tetikler bu gibi durumlar normaldir. 10- Dermrolerle işiniz bittikten sonra mutlaka dezenfekte ediniz. HAİRBOX SERUM İLE KAYBETTİĞİNİZ SAÇLAR GERİ GELECEK ESKİ SAÇLARINIZA 60 GÜN GİBİ KISA BİR SÜREDE KAVUŞMAYA BAŞLAYACAKSINIZ. HAİRBOX SERUM % 100 GARANTİLİ BİR ÜRÜNDÜR

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver