Hafele Mobilya Kulpu Hannah 160mm Paslanmaz Çelik

Ürün Bilgileri

Hafele Mobilya Kulpu Hannah 160mm Paslanmaz Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün PLACK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hafele Hannah 160mm Kulp, Paslanmaz Çelik Renk Mobilya kulpları
  • kapılar, dolaplar, çekmecelerde kullanılan şık ve işlevsel donanımlardır. Konforlu bir tutuş ve işlevsellik için tasarlanan kulplar, mobilyaya güvenli bir şekilde bağlandıktan sonra yüksek çekme kuvvetine dayanabilir. İster evinizi yenilerken isterseniz kullanımdan kaynaklı zamanla yıpranan kulpların değişimi kaçınılmazdır. Doğru boyutta ve estetikte seçilen kulpların kapı, dolap ve çekmecelerin havasını değiştirdiğini ve farklı gösterdiğini fark edeceksiniz. Evan Yapı Malzemeleri olarak, ana dağıtıcısı olduğumuz Avrupa'nın en güçlü yapı marketi Hafele'nin üretmiş olduğu kulpları bizden güvenle satın alabilirsiniz. Ürün Özellikleri Kulp Tipi: Akslı Renk: Paslanmaz Çelik Stil: Zamansız Delik Aks Aralığı: 160mm Kulp Uzunluğu: 179mm Ürün Adı: Kulp Malzeme: Alüminyum Dış Derinlik: 23mm Dış Yükseklik: 20mm Montaj Şekli: Vidalanarak Kapak Malzemesi: Ahşap Model Adı: Hannah II Küçük Bir Not Kulp alırken, kulbun uzunluğundan daha çok kulp delik aks aralığı önemlidir. Kulp uzunluğu tasarım ve görsellikle alakalıdır, kulp delik aks aralığı ise alacağınız kulbun doğru olup olmayacağını belirler. Kulp delik aks aralığı
  • kulptaki iki delik arası ölçüdür. Kulplarda aks aralığı standarttır. (16mm, 32mm, 64mm, 96mm, 128mm, 160mm, 192mm, 224mm, 256mm, 288mm, 320mm, 352mm, 448mm, 480mm, 576mm, 640mm, 768mm, 96mm.) Alacağınız kulp da ölçüden kaynaklı hatalı bir ürün almak istemiyorsanız kullanmış olduğunuz ürününüzün delik aks aralığını doğru ölçmeli ve yeni alacağınız ürünü de bu ölçülerde almalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mobilya Kulpları
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver