1
Wireless Adaptör kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

HADRON Hd852-1 Antenli Wıreless Adaptör Kablosuz Ağ Pc Wıfı Alıcı Usb

152,49 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HADRON Hd852-1 Antenli Wıreless Adaptör Kablosuz Ağ Pc Wıfı Alıcı Usb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOMANA Satıcı Ünvanı: ZOMANA BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761050382700010 Vergi Kimlik Numarası: 7610503827
    Bu ürün ZOMANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HADRON HD852-1 WIRELESS ADAPTÖR 150MBPS 5DBI TEK ANTEN 8818IC SİYAH

Ürün Özellikleri

  • Adaptör Bağlantısı USB
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Hadron Adaptör Wi-Fi Wireless Kablosuz Ağ PC Alıcısı USB 300Mbps Antenli Fiyatı - Trendyol

İnternete bağlanmak pek çok farklı işlemi rahatça yapmanızı sağlayabilir. Bu sebeple sahip olduğunuz bilgisayar, laptop gibi aletlerin internet bağlantısına sahip olmaları oldukça yararlı ve gereklidir. Evinizde Wi-Fi bağlantısı kurmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız HADRON 300 Mbps antenli wireless adaptör kablosuz ağ PC Wi-Fi alıcı USB kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Pratik bir şekilde hemen kullanmaya başlayabileceğiniz bu ürün bilgisayarınızın Wi-Fi ağına bağlanmasını kolaylaştırabilecek bir etkiye sahiptir. Cihazın boyutu yaklaşık olarak 7 ila 10 cm arasındadır. Oldukça küçük olan bu ürün, bilgisayarınıza takıldığında sizi ve çalışmanızı engellemez. Ufak boyutuna rağmen beklentilerinizi karşılayarak internet bağlantınızın güçlenmesini sağlayabilir. Siz de HADRON Wi-Fi alıcı kullanarak internet kalitenizin arttığını ve cihazınızın rahatlıkla bağlanma sorununun çözüldüğünü fark edebilirsiniz.

  • Kablosuz kullanım
  • Pratik kurulum
  • Küçük boyutlu sade tasarım

Kullanışlı HADRON Wi-Fi Alıcı Özellikleri

Kullanışlı HADRON Wi-Fi Alıcı Özellikleri

HADRON antenli Wireless adaptör bütün USB tarzındaki girişler ile uyumlu olduğundan pek çok farklı cihazla kullanıma uygun bir yapıya sahip olduğu söylenebilir. Ürün 2.4 GHz gibi etkileyici bir bağlantı hızına sahiptir. Hızlı bir bağlantıya sahip olmak elektronik cihazınızla olan işleri kolay ve pratik bir şekilde bitirebileceğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda ürün 300 Mbps gücünde olduğundan beklentilerinizi karşılar. Modem ile aradaki mesafenin yarattığı yavaşlama etkisinin önüne geçerek kullanım sırasında size kolaylık sağlar. Ürünün kullanıldığı ortamda bulunan duvar ve engel sayıları bu bağlantı hızını etkileyebilir. HADRON 300 Mbps antenli Wireless adaptör özellikle modemin yetersiz kaldığı geniş evlerde rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Siz de sahip olduğunuz değişik cihazlar için bu ürünü rahatlıkla kullanabilir ve ürünün etkileyici özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

HADRON 300 Mbps Wireless Adaptör Fiyatı

HADRON 300 Mbps Wireless Adaptör Fiyatı

İnternet hızının fazla olması kullanım sırasında size pek çok kolaylık sağlar. İndirme gibi işlemlerde hızlı olmak size vakit kazandırırken oyun oynarken güvenli bir bağlantıya sahip olmak da iyi bir performans için gereklidir. HADRON Wireless adaptör bu gibi pek çok beklentinizi karşılayacak şekilde üretilir. HADRON 300 Mbps antenli Wireless adaptör kablosuz ağ PC Wi-Fi alıcı USB fiyat ürünün tüm faydalı özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Siz de uygun fiyatlı bu ürüne sahip olarak cihazın sağladığı faydalardan yararlanabilirsiniz. Ürün aynı zamanda Windows, Linux, MacOS işletim sistemleri ile uyumlu olduğundan pek çok elektronik cihazda kullanım için uygundur. Cihaz aynı zamanda bu işletim sistemlerinde kurulum gerektirmez. Taktıktan sonra direkt kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle Windows 10 işletim sistemine sahipseniz bu ürünü çok pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

HADRON 300 Mbps Antenli Wi-Fi Alıcı Yorumları

HADRON 300 Mbps Antenli Wi-Fi Alıcı Yorumları

HADRON 300 Mbps antenli Wireless adaptör kablosuz ağ PC Wi-Fi alıcı USB yorum kısımlarında müşteriler, kurulum CD’sinin kullanışlı ve açıklayıcı olduğundan bahseder. Siz de kurulum CD’sini kullanarak cihazını hemen kullanmaya başlayabilir kablosuz antenden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün kablosuz olması kullanıldığı ortamda çevresindekilere engel oluşturmasını önler. Siz de bilgisayarınızın USB girişine ürünü takarak rahatça kullanmaya başlayabilirsiniz. HADRON 300 Mbps antenli Wireless adaptör kablosuz ağ PC Wi-Fi alıcı USB kullananlar ürünün ideal boyutundan da bahseder. Cihaz tam olarak uygun ebatlarda üretilir ve oldukça sade bir tasarıma sahiptir. 300 Mbps gücü sayesinde hızlı internet kullanmanıza imkan verir. 2.4 GHz sağlayan yapısı sayesinde ise online oyun oynarken bile ürünün etkisini görebilirsiniz. Bu ürüne sahip olmak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.