Hada Labo Tokyo Pürüzsüzleştirici Ve Nemlendirici Gündüz & Gece Kremi 50 ml

579 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,95 TL599,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
625,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hada Labo Tokyo Pürüzsüzleştirici Ve Nemlendirici Gündüz & Gece Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Holland Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BALDEDE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370545864
    Bu ürün Holland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hada Labo Pürüzsüzleştirici ve Nemlendirici Gündüz ve Gece Kremi, cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve pürüzsüzleştirir, tazelenmiş, parlak ve inanılmaz derecede yumuşak bırakılmasını sağlar. İçeriğindeki Hyaluronik asit ile, kırışıklık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Hassas ciltler için uygundur. Kullanımı: Her sabah ve akşam küçük bir miktar alarak çene, yanaklar, alın ve boyuna küçük noktalar uygulayın. Hassas göz bölgesinden kaçınarak ürün tamamen nüfuz edilinceye kadar masaj yaparak yediriniz. Uyarılar: Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Kullanım talimatına uyunuz. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Hada Labo Tokyo TK449384953 50 ml Pürüzsüzleştirici ve Nemlendirici Gündüz & Gece Kremi

Cilt, çeşitli nedenlerle kuruyarak mat bir görünüme sahip olabilir. Hada Labo Tokyo tarafından özel olarak geliştirilen nemlendirici, gün içerisinde cildinizin ihtiyacı olan nem desteğini sağlar ve teninizin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Krem, günün her saatinde rahatlıkla uygulanabilir. Kolay sürülebilen cilt bakım ürününü teniniz anında emer. Ağırlık hissi oluşturmayan kremle daha dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Hada Labo Tokyo 50 ml pürüzsüzleştirici ve nemlendirici gündüz & gece kremi sayesinde dilediğiniz sağlıklı cilde kavuşabilirsiniz.

  • Krem, 50 ml ağırlığındadır.
  • Cildin ihtiyacı olan nem desteğini sağlar.
  • Ürün, yağ bazlı bir nemlendiricidir.

Hada Labo Tokyo Gündüz&Gece Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Hada Labo Tokyo Gündüz&Gece Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Hada Labo Tokyo krem, gündüz ve gece kullanılabilen nemlendirici özellikteki cilt bakım ürünüdür. 50 ml ağırlığındaki krem, kullanışlı bir ambalaja sahiptir. Kapaklı ve cam ürün ambalajı, nemlendiriciyi yanınızda kolay bir şekilde taşımanıza olanak tanır. Nemlendirici krem içeriğinde kırışıklıkların önlenmesinde oldukça etkili olan hyaluronik asit bulunur. Özel olarak geliştirilen Hada Labo Tokyo nemlendirici gündüz & gece kremi, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Ürün, cilt tarafından oldukça kolay bir şekilde emilir. Yağ bazlı nemlendirici, tende ağırlık hissi oluşturmaz. Ürün, düzenli kullanımda etkisini hızlı bir şekilde göstermeye başlar. Hada Labo Tokyo 50 ml pürüzsüzleştirici ve nemlendirici gündüz & gece kremi, hayallerinizdeki mükemmel cilt oluşumunu destekler. Parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için söz konusu nemlendiriciyi edinebilirsiniz.

Hada Labo Tokyo Nemlendirici Kremini Kimler Kullanabilir?

Hada Labo Tokyo Nemlendirici Gündüz&Gece Kremini Kimler Kullanabilir?

Hada Labo Tokyo nemlendirici krem, yetişkin kişilerce rahatlıkla tercih edilebilir. Ürün; kuru, yağlı ve karma ciltlerde kullanıma uygundur. Kolay emilen nemlendirici, kuru ciltlerin ihtiyacı olan nemi sağlar. Yağlı ve karma ciltlerde kullanılan krem ise ciltte nem dengesinin oluşmasına yardımcı olur. Nemlendirici krem, akneli ciltlerde de rahatlıkla tercih edilebilir. Sebum ve akne oluşumuna meyilli yüzlere uygulanan ürün, yeni sivilce oluşumunun temeli olan kuruluğun önüne geçer. Hada Labo Tokyo pürüzsüzleştirici ve nemlendirici gündüz & gece kremiyle cildinizin aradığı günlük bakımı kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Krem, hassas ciltler tarafından da kullanılabilir. Krem, hassas ciltlerde tahriş ve kızarıklıkları yatıştırır. Hada Labo Tokyo 50 ml pürüzsüzleştirici ve nemlendirici gündüz & gece kremiyle cildinizin ihtiyaç duyduğu desteği sağlayabilirsiniz.

Hada Labo Tokyo Pürüzsüzleştirici Krem Nasıl Kullanılır?

Hada Labo Tokyo gece gündüz kreminin kullanımı oldukça kolaydır. Günün her saatinde kullanılabilen nemlendirici öncesince cilt derinlemesine temizlenir. Cilt tipine uygun temizleyicinin ardından toniklenen yüze Hada Labo Tokyo nemlendiriciyi uygulayabilirsiniz. Yumuşak dokudaki ürün, tene kolay bir şekilde yayılır ve anında emilir. Tüm yüze eşit miktarda sürülen nemlendirici sonrasında güneş kremi kullanarak açık alana çıkabilirsiniz. Krem, yüzde sağladığı pürüzsüz görünümle makyaj öncesi mükemmel bir baz olabilir. Ten makyajından önce kullanılan ürün, fondötenin yüze daha kolay uygulanmasına olanak tanır. Günün her saatinde yüzünüze sürebileceğini krem aynı zamanda uyumadan önce gece kremi olarak tercih edilebilir. Kir ve makyaj kalıntılarından arındırılan cildinize ürünü uygulayarak sabah parlak ve dikkat çekici bir tenle uyanabilirsiniz. Krem, her cilt tipinde istenen nem doygunluğuna ulaştırır. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Hada Labo Tokyo 50 ml pürüzsüzleştirici ve nemlendirici gündüz & gece kremi yorumlarını okuyabilirsiniz. Hada Labo Tokyo nemlendiriciyi uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.