Hacı Şerif Karışık Special Truffle Çikolata Bordo Kutu (310G)

999,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hacı Şerif Karışık Special Truffle Çikolata Bordo Kutu (310G)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacı Şerif Gıda Satıcı Ünvanı: HACI ŞERİF GIDA PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395085352700018 Vergi Kimlik Numarası: 3950853527
    Bu ürün Hacı Şerif Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karışık Special Truffle Çikolata Bordo Kutu (310G) Hacı Şerif'in farklı truflarından oluşan karma lezzet El yapımı special çikolataların üretimi: Çikolatanın eritilip taze malzemeler ile birlikte, özenle kalıplarda şekillendirilmesi yöntemi ile yapılmaktadır. Special Çikolata İçindekiler: Tereyağlı çikolata[ Sütlü Çikolata % 63.64 ( kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, süttozu,emülgatör( soya lesitini(E 322)), doğal vanilin aroması), tereyağlı bitter çikolata( bitter çikolata %24.24( kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör( soya lesitini(E 322)), doğal vanilin aroması), tereyağ) ] Special çikolataların çeşidine göre fındık,ceviz,antep fıstığı,badem içerir. Alerjen Uyarısı: Süt Tozu ve süt ürünü ,Fındık, Antep Fıstık, Badem, Ceviz içerir. İz miktarda Yerfıstığı ve Gluten içerebilir. Ürün İçeriği : Hindistan Cevizli Truf Çikolata
  • Bitter Truf Çikolata
  • Sütlü Truf Çikolata
  • Frambuazlı Truf Çikolata
  • Karamelli Truf Çikolata
  • Badem Ezmeli Truf Çikolata
  • Fındıklı Truf Çikolata
  • Muhafaza Şartları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığı ile doğrudan temasta bırakmayınız. Stok durumuna göre special çikolatalar değişiklik gösterebilir. Not:Bu ürünümüzde çantası veya kurdelesi farklılık gösterebilir. Bu ürünümüzde kutu rengi bakır veya bordo olarak farklılık gösterebilir ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Hacı Şerif T1846 Bordo Kutu 310 g Karışık Special Truf Çikolata

Çikolatalar oldukça popüler atıştırmalıklardır. Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolata da bunlardan biridir. Söz edilen atıştırmalık son derece lezzetli olması sayesinde pek çok kişi tarafından beğenilir. Ürünün kutusunun içerisinde bol miktarda çikolata mevcuttur. Böylece tek seferde çok sayıda atıştırmalık edinebilirsiniz. Ürün özel kutusu sayesinde tazeliğini muhafaza etmeyi başarır. Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolatayı bayramlar gibi özel günlerde misafirlerinize ikram etmek için de tercih edebilirsiniz. Ayrıca ürünler kahvenin yanında da sunulabilir niteliktedir. Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolata hem lezzetli hem kullanışlıdır. Atıştırmalığın genel özellikleri şu şekildedir:

  • Miktar: 310 gram
  • Adet: 22
  • El yapımı

Hacı Şerif Bordo Kutu Karışık Truf Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Hacı Şerif Bordo Kutu Karışık Truf Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolata pek çok farklı özelliğe sahiptir. Söz edilen atıştırmalığın öne çıkan yanlarından biri üretim biçimidir. Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolata el yapımıdır. Ürün taze ve birinci sınıf kalitede malzemelerden yararlanılarak imal edilir. Çikolata eritilip, özel kalıplarda şekillendirilir. Atıştırmalıklar süt tozu ve süt ürünleri içerir. ürünler görsel olarak da oldukça ilgi çekicidir. Böylelikle Hacı Şerif çikolatalar bayramlarda konuklara sunulduğunda dikkatleri üzerinde toplar. Atıştırmalıklar kalite ve tazeliği buluşturur. İlk lokmayla birlikte etkileyici bir izlenim bırakan çikolatalar kahve sohbetlerinde de eşlik eder. Ürünleri çocuklara yemekten sonra tatlı olarak verebilirsiniz. Lezzetli çikolatalar hareketli miniklerin şeker ihtiyacını da giderir. Kalite standartlarına uygun bir şekilde imal edilen atıştırmalıkları gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Hacı Şerif Bordo Kutu Karışık Special Truf Çikolata Kimlere Hitap Eder?

Hacı Şerif Bordo Kutu Karışık Special Truf Çikolata Kimlere Hitap Eder?

Hacı Şerif karışık truf 310 g bordo kutu çikolata oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Ürün atıştırmalıklardan hoşlanan kişiler için uygundur. Hacı Şerif çikolata her yaştan bireye hitap eder. Bunda ürünün lezzeti önemli rol oynar. Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolata içerisinde 7 farklı çeşitte yiyecek mevcuttur. Ürün bu sayede farklı damak zevklerine de hitap eder. Atıştırmalık bayramlarda gelen misafirlere sunmanın yanı sıra, gidilen ziyaretlerde hediyelik olarak da kullanılabilir. Çikolataların yoğun lezzetli onları etkileyici kılar. Ayrıca ürün zengin bir içeriğe sahiptir. Böylece çikolatalar vücudun tatlı ihtiyacını da başarıyla karşılar. Atıştırmalıklar yediden yetmişe herkese hitap eder.

Hacı Şerif Bordo Kutu Karışık Special Truf Çikolatanın Tadı Nasıldır?

Hacı Şerif Bordo Kutu Karışık Special Truf Çikolatanın Tadı Nasıldır?

Hacı Şerif karışık special truf bordo kutu çikolata son derece lezzetlidir. Söz konusu atıştırmalıklar farklı ve unutulmaz bir tada sahiptir. Bunda çikolataların üretiminde kullanılan malzemeler oldukça etkilidir. Atıştırmalıkların içerisinde tereyağı, kakao kitlesi (şeker, yağ, emülgatör), doğal vanilya aroması ve bitter bulunur. Ayrıca çikolatalarda fındık, ceviz, antep fıstığı ve badem gibi yemişler de mevcuttur. Ürünün kutusunda; hindistan cevizli, bitter, sütlü, frambuazlı, karamelli, badem ezmeli ve fındıklı truf atıştırmalıklar bulunur. Çikolataların hepsi kendine has bir lezzete sahiptir. Çeşitli kuruyemişler barındıran atıştırmalığı tüketmeden önce alerjilerinizi göz önünde bulundurabilirsiniz. Dilerseniz Hacı Şerif karışık special truf 310 g bordo kutu çikolata yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Böylece atıştırmalıkları daha önce deneyenlerin tecrübelerinden yararlanmanız mümkün olur. Hacı Şerif karışık special truf çikolata bordo kutu 310 g fiyatı ile pek çok bütçeye hitap eder. Siz de bu atıştırmalıkları Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.