Haakaa 100 ml Silikon Kapaklı ve Emme Tabanlı El Göğüs Pompası

5.335 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Haakaa 100 ml Silikon Kapaklı ve Emme Tabanlı El Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Operasyon modu: Manuel Özel özellik: Hafif, taşınabilir Malzeme: Silikon Güç kaynağı: Havayla çalışan Dahil edilen bileşenler: Göğüs flanşı, kapak Emziren anneler ve uzmanlar tarafından öneriliyor: Dünya çapında emziren anneler, dergiler, ünlüler, doulalar ve emzirme danışmanları tarafından önerilen, ödüllü ve en haakaa silikon göğüs pompası. Doğal emme gücü ile süt sağma: Basitçe sıkın, göğsünüze takın ve doğal emme gücüyle süt sağma işlemine izin verin. Elektrikli pompalara gerek yok, haakaa silikon pompası kablo veya montaj gerektirmez. Hafif ve taşınabilir: Manuel göğüs pompası hafif, taşınabilir ve her bebek çantası için mükemmel bir araçtır. Uzun seyahatlerde veya sessiz ve hızlı ifade etmek istediğiniz her yerde kullanılabilir. Emzirme sırasında kullanım: Yan göğsünüze takarak tek kullanımlık emzirme pedi kullanmanıza gerek kalmaz. Gen. 2 haakaa, düz yüzeylere yapışan emme tabanıyla birlikte gelir. Patentli silikon göğüs pompası kapağı: Yükseltilmiş silikon kapağı dökülmeleri ve pompanıza toz girmesini önler. Dayanıklı ve çekilip sıkılabilir. Çevre dostu ve sağlıklı: Haakaa silikon göğüs pompaları yüksek kaliteli gıda sınıfı silikondan yapılmıştır ve bpa, pvc ve ftalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Manuel
Geri Bildirim Ver