GÜRYAN Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı Bordo

243 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 25 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GÜRYAN Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı Bordo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİNKA Satıcı Ünvanı: SİNKA PAZARLAMA İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771066645900001 Vergi Kimlik Numarası: 7710666459
    Bu ürün SİNKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet hediye reşo yakıtı (jel yakıt) kutunun içerisindedir.Jel yakıtı yakarak sıcak kalmasını istediğiniz ürünleri ( Çaydanlık, Sac kavurma, Tencere v.b.) Osmanlı Ocağının üzerine koyarak uzun süre ısısını koruyabilirsiniz.
  • Osmanlı Ocağının üzerinde cezvede kahve pişirebilirsiniz.
  • Yüksek kaliteli malzemelerden imal edilmiş olan ürün piyasadaki diğer ürünlerden farklı ve dayanıklıdır.Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Elektrikli
  • Ocak Tipi Elektrikli
  • Ocak Yüzeyi Cam
  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Genişlik 75 - 90 cm
  • Ocak Göz Sayısı 3 Gözü Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı

Güryan jel yakıtlı ısıtıcı ocak - Osmanlı ocağını günlük hayatınızda kolaylıkla yanınızda taşıyarak kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün ebatı 30 cm'dir. Küçük ebatlara sahip olması bu ürünü arabada, çantada dilediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabilme olanağı sağlar. Ocağın yanında 1 adet hediye olarak jel yakıt gönderimi yapılır. Bu yakıt yardımı ile kolaylıkla ürünü kullanabilirsiniz. Kampta, balkonda, açık havada dilediğiniz her yerde kullanıma uygun bir modeldir. Buna ek olarak balkonunuzda seyyar mangal olarakta kullanabilirsiniz. Osmanlı ocağının üzerinde koyacağınız küçük bir ızgara yardımı ile mangal keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca kampta veya piknikte sıcak kalmasını istediğini yiyeceklerinizi bu ürün sayesinde sıcaklığını korumasına yardımcı olabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında her an yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürünü hızlıca satın alabilirsiniz.

  • Kolay taşınabilir ürün
  • Beyaz renk
  • Uzun süre ısıyı muhafaza etme özelliği

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak Özellikleri

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak Özellikleri

Yaz aylarında doğayla iç içe olmak kamp veya piknik yapmak yoğun iş temposundan arınmak için tercih edilen aktiviteler arasındadır. Bu aktiviteleri gerçekleştirirken her zaman kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz seyyar bir ocağa ihtiyaç duyulur. Ürünün yanında gönderilen 1 adet jel yakıt ile güvenle kullanımını gerçekleştirmeniz mümkündür. Jel yakıtı çakmak yardımı ile yakarak ısıtıcının ortasına yerleştirip kolay bir şekilde kullanıma hazır bir hale getirebilirsiniz. Bu ürün kamp yapmayı seven kişiler için vazgeçilmez niteliktedir. Kamp esnasında sıcak kalmasını istediğiniz yemeklerin sıcaklığını korumak için güvenle kullanabileceğiniz bir modeldir. Sadece kamp yaparken değil evinizde balkonda çay içerken de bu modeli rahatlıkla kullanabilirsiniz. Balkonda, açık havada her yerde kullanıma uygun olan bu ocağı sevdiklerinize hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz. Açık havada vakit geçirmeyi ve kamp yapmayı seven arkadaşlarınızı ısıtıcı ocak ile sevindirebilirsiniz.

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı Fiyatı

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı Fiyatı

Ürünün özellikleri ve performansı, fiyat belirlemesi yapılırken belirleyici bir faktördür. Güryan jel yakıtlı ısıtıcı ocak - Osmanlı ocağı fiyatı belirlemesi yapılırken modele ait özellikler ve performansı değerlendirilerek karar verilir. 30 cm’lik boyutta olan bu ürünü dilediğiniz her zaman ve yerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Balkonda çay keyfi yaparken sürekli servis yapma derdinden yorulduysanız bu model ile bu derde son verebilirsiniz. Balkonda çay keyfinizin eşlikçisi olarak bu ürüne şans verebilirsiniz. Küçük boyutlardaki bu model arabanızın bagajında ve kamp çantasında kolaylıkla taşıyabilme olanağı mevcuttur. Piknik yaparken yanınızda götürdüğünüz yemeklerin ısısını korumak adına bu üründen destek alabilirsiniz. Yanınızda bulunduracağınız jel yakıt ile uzun süreli yiyeceklerinizi sıcak tutabilirsiniz. Buna ek olarak kahve içmeyi seven kişiler için açık havada kahve içme keyfi sağlayan bu ürüne şans verebilirsiniz.

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı Yorumları

Güryan Jel Yakıtlı Isıtıcı Ocak - Osmanlı Ocağı Yorumları

Müşteri yorumları değerlendirmesi internet alışverişlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumdadır. Ürünü kullanan müşterilerin yaptığı yorumlar ile satın alma sürecindeki fikirlerinizi şekillendirebilirsiniz. Birçok farklı amaçla kullanım imkanı sunan Osmanlı ocağına şans vererek bu ürüne sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte seyyar ocağın üzerinde rahatlıkla çay ve kahve pişirebilirsiniz. Isıtıcı ocak sayesinde öncesinde piknik veya kamp yapmak için pişirdiğiniz yemeklerin sıcaklığını uzun süreli koruma olanağı sağlayabilirsiniz. Sadece kamp veya piknik aktivitelerinde evinizin balkonunda da gönül rahatlığı ile bu ürünü kullanabilirsiniz. Güryan jel yakıtlı ısıtıcı ocak - Osmanlı ocağı yorumları bölümünden bu modeli satın alan müşterilerin memnuniyetlerini görebilirsiniz. Aklınıza takılan soruların cevabını yorumlar bölümünde bulabilirsiniz. Ayrıca Osmanlı ocağına online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilir ve satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.