Güreloğlu kuruyemiş Pervari Şekersiz Karakovan Kütük Dağ Balı Kahvaltılık 1 Kg

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Güreloğlu kuruyemiş Pervari Şekersiz Karakovan Kütük Dağ Balı Kahvaltılık 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Siirt pervari ilçesinde yerleşimin olmadığı ve arabaların geçmediği tamamıyla doğal bir ortam olan yaklaşık 2500-3000 m2 yüksekliklerde dağlarda bulunan özel çiçeklerden yaban arılarının aldığı öz ile taşların arasına yaptığı şekersiz ve yenildiğinde kendisine has kokusunu hissettiren ve damağa farklı bir lezzet sunan mumsuz ve eşsiz lezzetteki baldır. Hem kahvaltı niyetine hemde sağlık niyetine tüketilebilir. Dağ balı:Yaban arılarının dağlarda taşların ve ağaç oyuklarının içine yaptığı şekersiz doğal baldır.
Geri Bildirim Ver