GÜRAL VİT Wc Health Klozet

20.340 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.500 TL

Ürün Bilgileri

GÜRAL VİT Wc Health Klozet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BANYODAİNDİRİM Satıcı Ünvanı: MOTTO BANYO İNŞAAT MALZEMELERİ İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622079744000001 Vergi Kimlik Numarası: 6220797440
    Bu ürün BANYODAİNDİRİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WC Health Yeni Nesil Tuvalet Antibakteriyel yüzey teknolojisi ile seramik ürün sırına katılan gümüş iyonları bakterilerin üremesine %99,9 oranında engel olan bir yüzey oluşturur. Böylelikle banyolar hijyen açısından riskli bölgeler olmaktan çıkıp, güvenli şekilde kullanılabilmektedir. ‘WC Health’ Yeni Nesil Tuvalet Sağlık, hijyen ve konforu bir arada sunarak benzersiz ilklere imza atan Güral Vit, sağlığımıza hitabeden bir estetik anlayışıyla fonksiyonelliğin bir araya getirildiği, Alafranga ve Alaturka tuvaletlerin en sağlıklı karışımından esinlenerek Wc Health’i yarattı. Bu eşsiz tasarım Almanya’nın Essen kentinde Red Dot Müzesi’nde yerini aldı. Çömelmek Sağlıktır… Çağımızın en önemli hastalıklarından olan kabızlık, hemoroid, kolon kanseri ve reflü gibi sağlık problemleri çömelmeyle doğru orantılıdır. Anatomik olarak çömelme tuvalet sistemi en sağlıklı yöntemdir. Güral Vit tarafından tasarlanan Wc Health, teknik olarak insanın çömelme duruş şeklini klozet sistemine taşıyarak oluşturulmuş bir sistemdir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver