Günışığı Kitaplığı Kaplan Kraliçe Son Baskı İsmet Bertan

242,88 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,94 TL

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Kaplan Kraliçe Son Baskı İsmet Bertan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: albatroskitap Satıcı Ünvanı: VESİLE AKTUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0420451940
    Bu ürün albatroskitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Günışığı Kitaplığı Yazar İsmet Bertan Barkod 9789944717007 Baskı Sayısı 4. Baskı Sayfa Sayısı 308 Cilt Durumu Ciltsiz Zulme başkaldıran Karadeniz Amazonları’nın efsanevi öyküsü!Belgesel yapımcısı, yazar İsmet Bertan, Anadolu kültür tarihini canlandırdığı “Anadolu’da Bir Zamanlar” koleksiyonuna Karadeniz Amazonları’nın öyküsüyle devam ediyor. İlk tarihsel romanı Golat Kalesi Tutsağı’nda okurları binlerce yıl öncesinin Kapadokya’sına götüren Bertan, bu kez insan yaşamının iktidar savaşları arasında hiçe sayıldığı, toplumların acımasız kralların baskıcı yönetimleri altında ezildiği bir çağda, Karadeniz kıyılarında, yetim kalan bir genç kızın epik öyküsünü anlatıyor. Efsanevi kadın savaşçılar olan Amazonlar’ın ortaya çıkışını, bir kahramanın serüvenlerle dolu yolculuğuyla canlandıran roman, tarihe özgün yaklaşımıyla dikkati çekiyor. Bulgarca’ya çevrilen
  • Bertan’ın film görselliğinde sahnelerle ve döneme ilişkin ayrıntılı betimlemelerle bezeyip yüksek bir tempoyla kurguladığı roman, her yaştan okuru, toplumsal yaşam, haklar ve özgürlükler, adalet ve başkaldırı üzerine düşündürüyor.Gücünü yitirmiş Hatti Krallığı kendine bağlı halkları artık koruyamamaktadır. Kendini kral ilan eden Burkas’ın çerileri, Kara Dalgalı Deniz köylerine sürekli baskın yapmakta, çocukları ve genç kızları kaçırmaktadır. Tigira da aynı kaderin kurbanı olur. Annesinin öldürüldüğü o kanlı gece, Galop kadın savaşçılarla tanışan ve yanından ayrılmayan kaplan yavrularıyla birlikte onlara katılan Tigira, acı ve mücadele dolu uzun yıllar içinde Amazon efsanesini yaratacak, Karadeniz kıyılarından Troia topraklarına kadar, zalim krallara ve adaletsizliklerine karşı başkaldıracaktır… Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.
Geri Bildirim Ver