Genel Markalar Garajdaki Giz

181,01 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
198,35 TL
Kurumsal Fatura
189,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,38 TL243,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Garajdaki Giz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Adası Satıcı Ünvanı: EMRE GÖKCÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990404364
    Bu ürün Kitap Adası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çagdas Ingiliz edebiyatinin Hans Christian Andersen Ödülü sahibi yazarindan çocuklar için gizemli bir roman. 2000 Amerikan Kütüphaneler Birligi (ALA) 'Dikkate Deger Çocuk Kitabi' 2000 Micheal L. Printz Ödülü (ABD) 1998 Amerikan Kütüphaneler Birligi (ALA) Carnegie Ödülü 1998 Whitbread Ödülü (Ingiltere) Michael in ailesi kentin öteki ucunda eski bir eve tasinir. Ev tam bir felakettir
  • ayrica Michael in yeni dogan kiz kardesi de çok hastadir. Bebegin her an ölebilecegi endisesi aileyi perisan eder. Yeni bir çevreye alisma sorunlarina kardesi için duydugu derin kaygi da eklenen Michael a bu zor günlerinde komsu evde oturan Mina destek olur. Insani delip geçen bakislari ve dogaya karsi siradisi duyarliligiyla Mina çok etkileyici ve tuhaf biridir. Karmasik duygularla bogusan Michael bir gün bahçedeki harap garajda insan-kus karisimi tuhaf bir yaratik bulur... Çagdas Ingiliz edebiyatinin usta kalemi David Almond, çocuklar için kaleme aldigi bu ilk romaninda, yüreklerimizi sarsan bir öyküyü anlatiyor. Yayimlandigi yil birçok ödül alan, pek çok dile çevrilen ve 2009 da sinemaya uyarlanan kitap, masalsi anlatimiyla dikkati çekerken, kolay okunan kisa bölümlerle örülmüs yapisi da okurda siirsel bir tad birakiyor. Tüm dünyada okunma rekorlari kiran, her yastan okurun hayranligini kazanan Harry Potter dizisinin yazari J. K. Rowling, 'Garajdaki Giz'i okudugu en iyi romanlar arasinda degerlendiriyor.(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Garajdaki Giz Ürün Kodu: 9789756227046 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: David Almond En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar David Almond
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver