Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası

135 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
147,61 TL
2 Adet ve Üzeri 13 TL İndirim
165 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
155,93 TL152,91 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSEPETTE Satıcı Ünvanı: AZİM DAĞITIM KİTAP BASIM YAYINCILIK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127034411100015 Vergi Kimlik Numarası: 1270344111
    Bu ürün KİTAPSEPETTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir yazar karakterlerini nasıl oluşturur, olayları nasıl kurgular? Yazmaya odaklanamayan yazarımız, bunları sorgularken, baş kahramanı kapıya dayanınca kendini öyküsünün içinde bulur. Tanıdığı ilginç insanlar, sıradışı karakterler olarak öyküsünde yaşamaktadır: Matematikçi Mecnun Bey, hayali köpeğini arayan Doğan, gezici kütüphanesiyle Nigar Hanım, annesini özleyen Şehrazat, horoz Muzaffer Bey, altı kırk dörtteki o dalga ve daha nicesi... Yazmak üzere masasına oturduğu gün, güçlü bir horoz sesi duyan yazarımızı kahramanları kadar, olayların akışı da şaşırtacaktır...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası

Çocuk romanlarının usta yazarı Behiç Ak çocukların iç dünyasını zenginleştirecek bir eser ile kitlesinin karşısına çıkar. Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası kahramanlarının kapısına dayandığı bir yazarın hikayesini anlatır. Bu kez kendisini anlattığı hikayesinde bir yazarın tüm yaşamını eğlenceli ve akıcı bir dille gözler önüne serer. Sıra dışı bir kurguda harmanlandığı yazarın yaşamına yazarın kendisinin oluşturduğu karakterler eşlik eder. Behiç Ak’ın neredeyse tüm eserlerinde yer alan efsanevi çizimleri Altı Kırk Dört Dalgası eserine de eşlik eder. Dokuz yaş üstü çocukların seviyesine uygun olarak tasarlanan yapıt, oldukça ilgi uyandırır. Popüler konumdaki eser, sık tercih ve tavsiye edilir. Ak’ın akıcı, yalın ve eğlenceli dili ile okura sunulan kitap, hikayesiyle ön plana çıkar.

  • Özgün kahramanlar
  • Akıcı ve eğlenceli dil
  • Kampanyalı fiyat fırsatı

Etkileyici Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası İçeriği

Etkileyici Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası İçeriği

Bir yazar tarafından çocukların gözünden kendi hayatının anlatıldığı Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası yorumlarına bakıldığında oldukça beğenildiği fark edilir. Eğlenceli diliyle çocukların iç dünyasını ve merakını yansıtan eser, yazarı Behiç Ak’ın muhteşem çizimleri ile canlanır. Birbirinden özgün kahramanların yazarlarının kapısına dayandığı ve bir yazarın tüm yaşamının gözler önüne serildiği eser çocukların kendi dilinden anlatılır. Oldukça eğlenceli ve ilgi çekici bu eserin daha kolay anlaşılabilmesi için özellikle 9 yaş üstü çocukların okuması tavsiye edilir. Behiç Ak Altı Kırk Dört Dalgası yazarın çizimleri ile birlikte kaleme aldığı eserleri içerisinde yer alır. Çocukların severek okuduğu bu etkileyici eserden ebeveynler de oldukça memnundur. Genç ufukların düş gücünü genişletirken onların gözünden yazarların dünyasını ortaya koyar. Hayal gücünün sınırlarında dolanan roman 2021 ALMA ödüllerine adaydır.

Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası Tasarımı

Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası Tasarımı

Behiç Ak hayal çocukların hayal gücünden esinlenerek oluşturduğu romanlarına bir yenisini daha ekler. Kitlesinin gözünden kendi hayatına baktığı eserinde bu kez kahramanlarını da canlandırır. Bizzat yazdığı karakterlere roman içerisinde can veren yazar, oldukça ilginç, bir o kadar da keyifli bir hikaye ile karşınıza çıkar. Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası kullananlar eserde kendi görüşlerinden bir kesit bulurlar. 9 yaş üstü bireyler için hazırlanan eserin çizimleri de yazar tarafından özenle yapılır. Oldukça akıcı, yalın ve eğlenceli diliyle büyük küçük herkesi eserin içerisine çeker. Keyifle okuyacağınız eser, sizi iç dünyasına alarak maceraya ortak eder. Yazarım müdavimleri tarafından merakla beklenen roman, raflardaki yerini aldıktan sonra kısa sürede tüketilir. Kampanyalı fiyatı ile satışa sunulan eseri kaçırmamanız için acele etmeniz önerilir.

Bütçe Dostu Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası Fiyatı

Bütçe Dostu Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası Fiyatı

Gelişmiş hayal dünyası ile genç kuşaklar için özenle hazırlanan eser, gençlerin kendilerini roman içerisinde bulmalarını sağlar. Sıklıkla tercih edilen ve popüler konumdaki Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası satın alarak çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca hediye olarak da tercih edilebilecek olan ürün, kampanyalı fiyatı ile satışa sunulur. Yazarın iç dünyasını gençlerin hayal dünyası eşliğinde yansıtan roman okuyucusunu da macera içerisine alır. Okurken zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceğiniz eser, yazarın kendi elleri ile resmettiği çizimlerle de süslenir. Oldukça ilgi çekici ve eğlenceli tasarımıyla çocukların hayal gücünden esinlenilerek tasarlanır. Akıcı dili ve konusu sayesinde oldukça sürükleyici olan eseri bir çırpıda bitirebilirsiniz. Günışığı Kitaplığı Altı Kırk Dört Dalgası fiyatını indirimli olarak bulabileceğiniz Trendyol adresinden hızlı ve kolay bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.