GUNBO OUTDOOR 5 M2 Tik Ağacı Parke Balkon Teras Yer Döşemesi Masif Ahşap

8.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GUNBO OUTDOOR 5 M2 Tik Ağacı Parke Balkon Teras Yer Döşemesi Masif Ahşap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNBO HOME Satıcı Ünvanı: BURAK GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4330251654
    Bu ürün GUNBO HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 M2 Alan için geçerli fiyattır 5 Paket Yer döşemesi gönderilir.
  • Yer döşemesi, teras ve balkonunuzu yenilemenizi kolaylaştırır.
  • Yer döşemesi, köşelere veya bir direğin etrafına uygulamak için gerektiğinde kesilebilir... yer döşemesi Malzeme Masif akasya, Polipropilen plastik Ebatlar Uzunluk: 30 cm Genişlik: 30 cm Kalınlık: 2.4 cm Alan: 0.9 m² Paket miktarı: 10 adet Yararlı Bilgiler Yer döşemesi, teras ve balkonunuzu yenilemenizi kolaylaştırır.
  • Yer döşemesi, köşelere veya bir direğin etrafına uygulamak için gerektiğinde kesilebilir.
  • Altındaki zemini temizlemek istiyorsanız zemin döşemesini kolayca çıkarabilir ve tekrar bir araya getirebilirsiniz.
  • Yer döşemelerinizi, yılda bir kez gibi düzenli olarak cilalarsanız aşınma ve yıpranmaya karşı koruyabilirsiniz.
  • Bakım Talimatları Yumuşak sabunlu solüsyon ile temizleyiniz. Kuru ve temiz bir bez ile kurulayınız.
  • Bakım: Basit ve düzenli bir bakım ile ahşap zemin kaplamanızın ömrü uzayacaktır. Renk değişiklikleri, küçük çatlaklar ve kuru bir yüzey yeniden cilalama zamanının geldiğini gösterir.
  • Bilmekte Fayda Var Zemin döşemesi örneği beton, taş ve ahşap gibi sert ve düz yüzeyler için uygundur.
  • Ahşap tanen asit içerir. Dolayısıyla bir süre kullanımdan sonra sızıntı yapabilir, zemin rengini deforme edebilir.
  • Bu durumun sorun olacağı hiçbir zemin üzerine ahşap döşeme yerleştirmeyin.
  • Dış mekan mobilyalarını yeniden boyamak için VÅRDA ahşap boyasını kullanınız, üründen ayrı satılır.
  • Sadece dış mekan kullanımı için tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

GUNBO Outdoor 5 m² Tik Ağacı Parke Balkon Teras Yer Döşemesi Masif Ahşap

Yer döşemeleri, evlere estetik bakımdan hareket katan detaylara sahiptir. Yer döşemelerinde ahşap renklerin tercih edilmesi, doğal ve samimi bir alan yaratılmasına imkan tanır. Karolar şeklinde tasarlanan GUNBO outdoor 5 m² tik ağacı parke balkon teras yer döşemesi masif ahşap birçok farklı alanda kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Dış mekan koşullarına karşı dayanıklı olan ürünü balkon ve teras zeminlerini değiştirmek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ahşap malzemelerin kullanılmasıyla tasarlanan ürün, ev ortamında sıcaklığı ve doğallığı arayanlara hitap eder. Geleneksel bir görünüme sahip olan ahşap karolar, dekorasyonunuzu şık bir şekilde tamamlar. Zemini pratik ve hızlı bir şekilde döşeyebileceğiniz, kullanışlı yapısıyla öne çıkar. Apartman dairelerinde müstakil konut görünümü elde edebileceğiniz ahşap karo döşemelerle yaşam alanlarınıza renk katabilirsiniz.

  • Dış etkenlere karşı dayanıklı
  • Kolay temizleme imkanı
  • Sert yüzeyler için uygun

Şık Görüntüsü ile Öne Çıkan GUNBO Yer Döşemesi

Şık Görüntüsü ile Öne Çıkan GUNBO Yer Döşemesi

Dış mekanda da kullanabileceğiniz ürün, çeşitli hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Sıcak havalarda güneşin sebep olabileceği renklerde solma gibi durumların yaşanmasını engeller. Yağmur ve kar yağışı gibi hava koşullarının sebep olabileceği kabarma gibi durumların yaşanmasının önüne geçer. Dayanıklı yapısıyla uzun süre boyunca kullanabileceğiniz ürün, yaşam alanlarınızda sıcak bir görünüm elde etmenizi sağlar. GUNBO outdoor balkon yer döşemesi alanı kaplarken rahatlık sağlar. Köşelerde ve yuvarlak alanlarda, döşemeyi devam ettirebilmeniz için kesilebilir bir yapıya sahiptir. Yılda bir kez cilalama yapılması durumunda uzun süre boyunca görünümünü koruyan ürün, balkon ve terasları keyifli bir hale getirir. Balkon ve teras gibi alanlarda mobilyalarla birlikte gerçekleştireceğiniz dekorasyon fikirlerinizi şık bir şekilde tamamlar. Pratik döşeme özelliği ve şık duruşuyla öne çıkan ürünü satın alarak yaşam alanlarınıza sıcaklık katabilirsiniz.

Evlere Renk Katan GUNBO Masif Ahşap Yer Döşemesi

Evlere Renk Katan GUNBO Masif Ahşap Yer Döşemesi

Açık mekan olarak tasvir edilen balkon, teras ve bahçelerin döşemesini yapmak için tercih edebileceğiniz ürün, kolay bir şekilde temizlenir. Yumuşak sabunlu ürünler ve kuru bir bez aracılığıyla silebileceğiniz yüzey, temiz bir görünüm elde eder. Pratik uygulama aşamaları ve estetik görünümüyle GUNBO outdoor 5 m² tik ağacı parke balkon teras yer döşemesi masif ahşap kullananlar tarafından beğeni toplayan ürün, evlere renk katar. Otantik bir ortam dekorasyonu gerçekleştirirken yer verebileceğiniz ahşap karolar, doğaya yakın bir görüntü elde etmenizi sağlar. Belirli periyotlar halinde yapacağınız bakım uygulamaları bahçe ve teras için kullandığınız ürünün ömrünü uzatır. Ürünün görüntüsü, kullanımı, döşeme uygulaması ve özellikleri hakkında yazılan GUNBO outdoor 5 m² tik ağacı parke balkon teras yer döşemesi masif ahşap yorumları aracılığıyla deneyimli müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Bütçe Dostu GUNBO Masif Ahşap Yer Döşemesi Fiyatları

Bütçe Dostu GUNBO Masif Ahşap Yer Döşemesi Fiyatları

Dış mekan tasarımı yaparken tercih edilen malzemelerin hava şartlarına karşı dayanıklı bir yapıya sahip olması gerekir. Yağmur, kar gibi hava olaylarına ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan ürün, uzun ömürlü kullanım sunar. Ahşap, taş ve beton gibi sert yüzeyler üzerine döşeme uygulaması yapabilirsiniz. Zeminin düz olması ve uygulama öncesinde temizlenmesi, kusursuz sonuçlar elde etmek için dikkat edilmesi gereken noktalar arasında yer alır. Pratik bir şekilde döşeyebileceğiniz ahşap karolar aracılığıyla teras ve balkonun sıcak bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Dekorasyon fikirlerinizi hayata geçirebileceğiniz ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı GUNBO outdoor 5 m² tik ağacı parke balkon teras yer döşemesi masif ahşap fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilir, dış mekan tasarımı fikirlerinizi ekonomik fırsatlardan faydalanarak gerçeğe dönüştürebilirsiniz.