Günay Yayıncılık Günay Yayınları 6. Sınıf Fen Bilimleri Etkinlikli Bumerang Serisi

220 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günay Yayıncılık Günay Yayınları 6. Sınıf Fen Bilimleri Etkinlikli Bumerang Serisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günay Yayınları 6. Sınıf Fen Bilimleri Etkinlikli Bumerang Serisi Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günay Yayıncılık Günay 6.Sınıf Bumerang Fen Bilimleri Akıllı Defter

Günay 6.Sınıf bumerang fen bilimleri akıllı defter, öğrenciler için özel olarak hazırlanan konu anlatımlı bir kitaptır. Öğretmenin ders saatlerinde bilgilerini pekiştirmek için destek aldığı, öğrencilerin bilgi seviyesini artıran özel bir araştırma kaynağıdır. Derste tam tutulmayan ders notları bilgi eksikliğine sebep olduğu için bu kaynak sayesinde eksiklerinizi giderebilir, başarıya kısa sürede rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Müfredata uygun hazırlanmış olup fen bilimleri konularını ilgi çekici hale getiren sunumlarıyla dikkat çeker. Öğrenmeyi eksiksiz, kolay hale getirir. Veliler için fazlasıyla rahatlık sağlayan bu eser, çocuğunuzun derslerdeki başarısını artırabilir. Konunun hemen ardından verilen tüyolar teorik bilginin kolayca uygulanmasını sağlar.

 
  • Fen bilimleri konularına ait notlar dijital materyallerle desteklenmektedir.
  • Eğitim hayatını başarılı şekilde sürdürmek isteyen öğrencilere büyük kolaylık sağlar.
  • Öğrencinin bilgi seviyesini istenilen düzeye taşır.

Günay Yayıncılık 6.Sınıf Bumerang Akıllı Defter Özellikleri

Günay Yayıncılık 6.Sınıf Bumerang Akıllı Defter Özellikleri

Günay 6.Sınıf bumerang fen bilimleri akıllı defter disiplinli çalışma programı içeren orijinal, özel seri kitaptır. Sınav stresini motivasyona dönüştürerek keyifli, rahat kullanım avantajı sağlar. Öğrencilerin çalışma azmini artıran özel kaynak, kronoloji, sistemli çalışma imkânı sunar. Başarılı, istikrarlı öğrencilerin yetişmesine zemin oluşturur. İçerisinde doldurulması gereken alanlar sayesinde öğrenciler ders konusu içeriğini pratik, rahat şekilde özümseyebilir. Çocuk, gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yenilikçi düşüncenin ürünü olan bu kitap öğrenmeyi kolaylaştırır. Zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Konuları kapsamlı şekilde anlatarak fen bilgisi dersini iyi, detaylı, keyifli şekilde öğrenilmesine katkıda bulunur. Materyal yapısı zengin, orijinal bir üründür. Sayısal alanda kullanımı ideal olup çeşitli formül, uyarı, tüyolarla konuların kolay, hızlı şekilde öğrenilmesine yardım eder.

 

Günay Yayıncılık Günay 6.Sınıf Akıllı Defter Kullanımı

Günay Yayıncılık Günay 6.Sınıf Akıllı Defter Kullanımı

Günay 6.Sınıf bumerang fen bilimleri akıllı defter yorumları ürünün zahmetsiz, rahat kullanımı, popülerliği, orijinal tasarım kalitesini gösterir. Bilginin işlenmesine ihtiyaç duyulan süreyi minimum seviyeye indirdiği için konuların tamamını hızlı, pratik şekilde öğrenebilirsiniz. Uzman yazar kadrosuyla hazırlanan bu özel kaynak, öğrencilerin motivasyon hızını artırarak keyifli, kaliteli zaman geçirmelerine katkıda bulunur. Öğretmen ve öğrenciler için verimli bir kaynak olan bu ürün teknolojiyle uyumludur. Ders konularını öğrendikçe kaliteli, eğlenceli zaman geçirilebilir, sınavlarda üstün başarılar elde edebilirsiniz. Fen bilgisi başta olmak üzere Fizik, Coğrafya, Edebiyat, Türkçe gibi alanlarda da akıllı defterlere başvurulabilir. Fen bilgisi bilimi için özel olarak dizayn edilmiş olup zahmetsiz, pratik kullanım deneyimi yaşatır.

 

Günay Yayıncılık Günay 6.Sınıf Bumerang Defter Fiyatı

Günay Yayıncılık Günay 6.Sınıf Bumerang Defter Fiyatı

Günay 6.Sınıf bumerang fen bilimleri akıllı defter fiyatları öğrencileri düşünen kampanya seçenekleriyle bütçenize uygun olabilir. Düzenli çalışmayla sisteminin büyük destekçisi olan bu ürün, fen bilgisi başta olmak üzere diğer pek çok dersten verimli, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bilgileri kavrayarak öğrencilerin öğrenme düzeyini kolaylaştırır. Ders çalışma azmini ve isteğini artırarak öğrencilerin sınava hazırlanma sürecini oldukça kolay, keyifli hale getirir. Okulda, evde uygulama, pratik yaparak fen bilgisi dersini eğlenceli hale getirebilir, başarılı, kaliteli bir öğrenme deneyimi yaşayabilirsiniz. Özgün orijinal sorulardan oluşan, kaliteli tasarımıyla dikkat çeken kitap, uzun süre yırtılmadan, deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Fen bilgisi ders notları ve alıştırmalarından oluşur. Dijitale uyum sağlayarak öğrenme sürecini kolaylaştırır. Öğretmen ve öğrenciler için ideal olup öğrencilerin öğrenme sürecini hızlandırır. Fen bilgisi dersine kolayca adapte olmalarını sağlar. Disiplinli, doğru, kaliteli uzman ekip kadrosuyla üretilen eser, çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Bütçenize uygun olarak satın alabileceğiniz bu kitabı detaylı analiz edebilir, Trendyol’dan tek tıkla sipariş verebilirsiniz.