Genel Markalar Gümüş Osmanlı Devlet Arması Rozet & Yaka İğneleri - Rozetler & &

518 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
565,49 TL
150 TL'ye %8 İndirim
Kargo Bedava
674,50 TL
250 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
703,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Gümüş Osmanlı Devlet Arması Rozet & Yaka İğneleri - Rozetler & &

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Candie Silver Satıcı Ünvanı: NAZAN ERDİNÇOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3170455035
    Bu ürün Candie Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş Osmanlı Devlet Arması Rozet Osmanlı İmparatorluğu Devlet Arması, 19. yüzyılda Osmanlı Devleti için hazırlanmıştır. Ondan önce, padişahların tuğraları devlet nişanı yerine geçiyordu. Osmanlı nişanının son halini 1882'de Sultan II. Abdülhamit tarafından yürürlüğe konmuştur. Osmanlı Devlet Nişanı'nın içinde iki tane bayrak vardır. Kırmızı zeminde ay-yıldız bulunan bayrak Osmanlı Hanedanı'nı, yeşil zemindeki bayrak İslam halifeliğini simgelemektedir. Bu şık rozeti sevdiklerinize doğum günlerinde, özel günlerde veya babalar gününde hediye edebilir onları sevindirebilirsiniz. Bu özel tasarım osmanlı devlet arması rozet 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Gümüş üzerine oksit kaplama yapılmıştır. Tüm gümüş ürünlerde olduğu gibi gümüş osmanlı arması rozet de el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. En: 1.70 cm. Boy: 2.00 cm. Ort. Ağırlık: 3.00 gr.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
  • Materyal Gümüş
Geri Bildirim Ver