GUM Proxabrush Interdental Cleaners Brossettes Size Taılle 2 Tıght/petıt Ara Yüz Fırçası 8 Adet

499,90 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GUM Proxabrush Interdental Cleaners Brossettes Size Taılle 2 Tıght/petıt Ara Yüz Fırçası 8 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN TICARET CAN CAGAY Satıcı Ünvanı: CAN ÇAĞAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5437307630800017 Vergi Kimlik Numarası: 2160066745
    Bu ürün CAN TICARET CAN CAGAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zaten yoğun olan hayatlarımızda diş aralarını temizlemek biraz daha fazla zaman alır ve çoğu zaman insanlar bunu yapmayı unuturlar. Ancak bu, dişlerinizin arasındaki boşluklarda yiyecek parçacıklarının, diş plağının ve biyofilmin birikmesine izin vermenin sorun olmadığı anlamına gelmez. Bunu yapmak diş çürümesine, diş eti hastalığına ve diğer birçok sağlıksız duruma neden olabilir. GUM Proxabrush Go-Betweens Tight, dar diş arası boşlukları temizlemek için tasarlanmıştır. GUM Proxabrush Go-Betweens Arayüz Fırçaları, diş hekimleri tarafından, tek başına diş fırçalamayla sıklıkla gözden kaçan dişler arasındaki alanlardaki diş plağını çıkarmak için klinik olarak tasarlanmıştır. Her Proxabrush, hassas temizlik için esnek bir boyuna ve geleneksel kıllara göre daha fazla diş plağını giderdiği kanıtlanmış benzersiz üçgen kıllara sahip bir fırça başlığına sahiptir. Bu diş arası fırçaları aynı zamanda rahat bir tutuş için kauçuk, kaymaz bir sapa sahiptir ve ulaşılması zor arka dişler için bile ağız boyunca noktasal hedefleme ve hareketlilik sağlar. Yumuşak naylon fırça kafaları antibakteriyel bir kaplamaya sahiptir ve kullanımlar arasında kılları temiz ve hijyenik tutmak için kullanışlı bir seyahat başlığıyla birlikte gelir. Bu diş arası temizleme fırçaları aynı zamanda kompakttır ve hareket halindeyken temizlik için cebinize veya çantanıza kolayca sığar. GUM Proxabrush Go-Betweens, tüm ağız boyutlarının (Mikro Sıkı, Ultra Sıkı, Sıkı, Orta ve Geniş) ihtiyaçlarını karşılamak için beş farklı boyutta gelir. Ürün Boyutları 1,9x7,62x14,6 cm
  • 20 Gram Ağız Bakım Aksesuarları
  • Benzersiz üçgen şekilli kıllar, geleneksel yuvarlak kıllara göre %25'e kadar daha fazla diş plağını giderir.
  • Yumuşak naylon kıllar, fırçanın kullanımlar arasında temiz ve hijyenik kalmasına yardımcı olmak için antibakteriyel bir kaplamaya sahiptir.
  • Sıkı fırça başlıkları, dar alanlara bitişik diş ve diş eti yüzeylerini temizlemek için tasarlanmıştır.
  • Ultra yumuşak kıllar nazik ama etkili

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Kürdanlı
Geri Bildirim Ver