3
Çamaşır Makinesi kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Grundig Gwm 91014 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

A
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig Gwm 91014 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grundig Türkiye Satıcı Ünvanı: ARÇELİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073043354500015 Vergi Kimlik Numarası: 0730433545
    Bu ürün Grundig Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig GWM 91014 9 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 64 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig GWM 91014 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Teknolojik ürünler hem hayatı kolaylaştırır hem de etkili sonuçlar elde edilmesine yardımcı olur. Müşterilerin severek kullandıkları ve kıyafetlerini temizlemek için ihtiyaç duydukları çamaşır makineleri de sık tercih edilen ürünlerden biridir. Grundig GWM 91014 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi, çamaşır yıkama işlemini kolay bir şekilde ve kısa süre içerisinde sonuçlandırır. Temiz ve mis kokulu kıyafetleri kuruttuktan ve gerekli hallerde ütüledikten sonra kullanmak için dolabınızda hazır halde tutabilirsiniz. GWM 91014, kullanışlı teknik özellikleri ve şık tasarımı bir arada bulundurur. Yeterli boyutta deterjan ve yumuşatıcı koyma kısımlarını belli aralıklar ile temizleyerek makinenin performansını maksimum kılabilir, kullanım ömrüne olumlu yönden dokunuşlar yapabilirsiniz. Grundig GWM 91014 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi kullananların memnun kaldığı özellikler şunlardır:

  • 9 kg kapasiteli
  • Ekru renk
  • A enerji sınıfı

Grundig 9 kg Çamaşır Makinesi ile Temiz Giysiler

Grundig 9 kg Çamaşır Makinesi ile Temiz Giysiler

Çamaşır makineleri, bir ev içerisinde kullanmak için gerekli görülen temel cihazlar arasında yer alır. Farklı modellere sahip olan makineler belli oranda yıkama kapasitesine sahiptir. Aynı anda ne kadar miktarda kıyafet yıkamak isterseniz bu ihtiyacınıza uygun olan makinelerden yana tercih yapabilirsiniz. Grundig 9 kg kapasiteli makine, müşteriler tarafından yeterli görülen bir kullanım alanına sahiptir. Özellikle kalabalık aileler açısından aynı anda çok miktarda kıyafet yıkamayı kolay hale getiren bu ürünü temin edebilirsiniz. Grundig 9 kilo çamaşır makinesi, yoğun bir şekilde yıkama yaparken kıyafetlerin fazla kırışmasının önüne geçer. Yeterli yıkama alanına sahip olan Grundig 9 kg çamaşır makinesi ile birlikte perde ya da nevresim gibi uzun ve ağır malzemeleri de kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Büyük oranda avantaj sağlayan makineyi tercih ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanışlı Grundig 9 kg Çamaşır Makinesi Özellikleri

Kullanışlı Grundig 9 kg Çamaşır Makinesi Özellikleri

Tekstil ürünlerinin kolay bir şekilde temizlenmesi için tercih edilen makinelerin uzun soluklu bir kullanım ömrüne sahip olması önemlidir. Zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak işlevselliğinden bir şey kaybetmeyecek kaliteli ürünlerden yana tercih yaparsanız uzun zaman boyunca aynı üründen yararlanabilirsiniz. Müşterilerin hayatını kolaylaştıran 1000 devir 9 kg çamaşır makinesi, maksimum sıkma devri ile kıyafetlerinize zarar vermeden temizler. Grundig GWM 91014 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi 7167420600 bu özelliklerine ek olarak şık bir tasarıma sahiptir. Ekru rengi ile birlikte kullanıldığı alana ayrı bir hava katan Grundig 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi, genellikle banyolarda muhafaza edilir. Bununla birlikte mutfaklarda, banyolarda ya da yıkama odalarında bulundurulabilir. Sahip olduğu yıkama kapasitesi ile müşterilere kaliteli bir hizmet sunan makineyi kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Kaliteli Grundig 9 kg Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Kaliteli Grundig 9 kg Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Grundig tarafından satışa sunulan kaliteli, kullanışlı ve şık 9 kg çamaşır makinesi, A enerji sınıfına sahip olduğundan dolayı müşterilerin elektrikten tasarruf etmelerine yardımcı olur. Kurulumu ve kullanımı kolay Grundig 9 kg çamaşır makinesi yorumlarını inceleyerek ürünün sağladığı imkanlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Rengi ile müşterilerin dikkatini çeken ürün, siyah renkli dijital ekrana sahiptir. Makineyi çalıştırma aşamasında bu ekrandan gerekli işlemleri pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Beğeni ve memnuniyet içerikli Grundig GWM 91014 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi yorumları, makinenin çok sayıda programa sahip olmasından kaynaklanır. Ürün sayesinde, çeşitli kıyafet türlerini kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Trendyol üzerinden Grundig GWM 91014 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi fiyatları ve benzeri önemli konularda bilgi sahibi olabilir, satın alma işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.